Newsroom

Newsroom

"Έχουμε απαντήσεις για όλα" λέει ο υπαρχηγός για το διπλό φόνο στη Λευκωσία – Το στοιχείο της ματωμένης πιτζάμας

«Αισιοδοξώ ότι στο τέλος της ημέρας η υπόθεση αυτή θα εξιχνιαστεί» επισήμανε σε δηλώσεις του ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης αναφερόμενος στη δολοφονία του ζευγαριού Χατζηγεργίου Σεργίου που διαπράχθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Στρόβολο της Κύπρου.

5ae057701dc524ff5a8b45e8

«Δεν είμαι εξ εκείνων που πιστεύουν στο τέλειο έγκλημα, γι΄ αυτό αισιοδοξώ ότι στο τέλος της ημέρας η υπόθεση αυτή θα εξιχνιαστεί. Πρέπει να εξιχνιαστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά, σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στην έντονη φημολογία γύρω από το στυγερό έγκλημα, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».

Τόνισε μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος προσωπικά έχει εμπιστοσύνη στους ανακριτές ενώ παράλληλα δήλωσε ότι από πλευράς Αστυνομίας έχει επιστρατευθεί το καλύτερο υλικό για να προχωρήσει με τις έρευνες γύρω από το διπλό φονικό.

Η ματωμένη πιτζάμα

Τα τεκμήρια που έχουν συλλέξει οι ανακριτές με βασικότερο αυτό της ματωμένης πιτζάμας που όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης» βρέθηκε κρυμμένη σε σημείο του σπιτιού, έχουν επιβεβαιώσει τις αρχικές υποψίες της αστυνομίας.

Έχει ξεκαθαρίσει επίσης ότι στο σπίτι δεν μπήκαν κουκουλοφόροι και ο δράστης ήταν ένας, όπως επίσης και το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκαν και οι δύο. Το μαχαίρι δεν έχει βρεθεί και εικάζεται ότι πετάχθηκε στα σκουπίδια μαζί με άλλα τεκμήρια.

Οι κάδοι απορριμμάτων της περιοχής είχαν μαζευτεί λίγη ώρα μετά τον διπλό φόνο και αυτός φαίνεται ότι είναι ο λόγος που δεν βρέθηκε το φονικό όπλο.

Για το στοιχεία της ματωμένης πιτζάμας πάντως, ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε ότι η Αστυνομία δεν πρόκειται να αποκαλύψει στοιχεία η σχόλια επί του θέματος.

Καθυστερεί η κατάθεση του 15χρονου γιου του ζευγαριού

Ως προς την κατάθεση του 15χρονου γιου των θυμάτων, ο οποίος είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, καθυστερεί γιατί η αστυνομία θέλει να έχει ενώπιον της όλα τα στοιχεία, μεταξύ των οποίων και τα αποτελέσματα DNA. Ο 15χρονος λίγη ώρα μετά τον φόνο μίλησε στους αστυνομικούς, αλλά δεν έδωσε κατάθεση. 

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

InCollage 20240429 084149256

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

«Πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς…

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…