Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βασικός ύποπτος ο σύζυγος της Κάρολαϊν

Πληροφορίες κάνουν λόγο για έκδοση εντάλματος σύλληψης εντός λίγων ωρών

Screenshot 2021 06 17 163957 1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά καθώς ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης κοπέλας φέρεται να θεωρείται από την ΕΛΑΣ ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσων ενημέρωσης που κάνουν εδώ και λίγη ώρα τον γύρο του διαδικτύου, η ΕΛΑΣ έχει πλέον επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν είναι ο σύζυγός της. Μάλιστα εκτιμάται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του 33χρονου εντός λίγων ωρών.

Ο πιλότος φέρεται να μην έχει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Πριν από λίγο έγιναν ανακοινώσεις στη ΓΑΔΑ για το έγκλημα  και για ποιον λόγο κλήθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα ο σύζυγος της Καρολάιν. «Εχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Γι’ αυτό το λόγο κλιμάκιο της ΕΛΑΣ μετέβη στην Αλόνησο. Τα στοιχεία ωστόσο δεν μπορούν να περιμένουν. Περιμέναμε να τελεστεί το μνημόσυνο. Θα μπορούσε να έχει γίνει και χθες, σεβαστήκαμε ωστόσο την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο.  Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στην Αθήνα και στη ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί ως ο ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Απ. Σκρέκας.

Σήμερα το πρωί ο 33χρονος άνδρας μετέβη εσπευσμένα με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Τα νέα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα στοιχεία που φέρεται ότι ανέτρεψε το σκηνικό είναι το βιομετρικό ρολόι που που φορούσε στον καρπό της η 20χρονη Καρολάιν , και το οποίο , σύμφωνα με την επεξεργασία έγινε, δείχνει ότι το άτυχο κορίτσι ανεβοκατέβαζε παλμούς σε άσχετο χρόνο με τον φερόμενη ως ώρα του βασανισμού της από τους άγνωστους ληστές.

Η δε κάρτα μνήμης από καμερα του σπιτιού φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

20 στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ρίχθηκαν στη μάχη της εξιχνίασης της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Εξέτασαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλους τους χώρους του σπιτιού, τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στα σπίτια της περιοχής και πέρασαν από κόσκινο όλες τις ληστρικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Αττική.

Δεν βρήκαν το παραμικρό στοιχείο που θα τους οδηγούσε στους τρεις δολοφόνους που εισέβαλαν, όπως κατέθεσε ο 32χρονος, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στο σπίτι των Γλυκών Νερών.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…