Newsroom

Newsroom

«Έφυγε» ο θρυλικός γκολτζής Γκερντ Μίλερ

Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ο «Der Bomber» έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών. 

18765362 303

θρυλικός Γκερντ Μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο σπουδαίος Γερμανός γκολτζής υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ που ανέδειξε ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε αρκετά από σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ το 2015 ανακοινώθηκε ότι έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ. Ο εξασθενημένος οργανισμός του δεν άντεξε και το πρωί της 15ης Αυγούστου άφησε την τελευταία του πνοή. Tη θλιβερή είδηση για τον θάνατο του μεγάλου «μπόμπερ» έκανε γνωστή η Μπάγερν Μονάχου. 

Ο Γκερντ Μίλερ γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1945 στο Νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το Μόναχο. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Από μικρός δούλευε σε εργοστάσιο για να συνεισφέρει στο οικογενειακό εισόδημα. Τις υπόλοιπες ώρες κυνηγούσε μια μπάλα στις αλάνες της γενέθλιας πόλης του στη Βαυαρία. Ξεκίνησε στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας ΤΣΦ 1861 Νέρντλινγκεν σε ηλικία 9 ετών και από μικρός διακρινόταν για την ευχέρεια που είχε στο σκοράρισμα. Ως το 1963–64 σημείωσε στα πρωταθλήματα νέων περισσότερα από 500 τέρματα. Όπως ήταν σχετικά μικρόσωμος, με κοντά πόδια και με περίσσια κιλά δεν γέμιζε το μάτι για επιθετικός, γι’ αυτό όταν τον ρωτούσαν που οφείλει την επιτυχία του απαντούσε ειρωνικά: «Στην πατατοσαλάτα της μητέρας μου».

«Η Μπάγερν Μονάχου θρηνεί τον θάνατο του Γκερντ Μίλερ» ανέφεραν οι Βαυαροί στην ανακοίνωσή τους προσθέτοντας ότι: «Ο κόσμος της Μπάγερν στέκεται ακίνητος σήμερα. Ο σύλλογος και οι φίλαθλοί του θρηνούν το θάνατο του Γκερντ Μίλερ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 75 ετών».

 

Για «μαύρη μέρα για την Μπάγερν Μονάχου» έκανε λόγο ο πρόεδρος των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάινερ, ενώ ο CEO, Όλιβερ Καν, σχολίασε πως «η είδηση του θανάτου του Γκερντ μας επηρέασε όλους βαθιά, είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της ομάδας».

 

 

 

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…