Έφη Αχτσιόγλου: Η πρώτη εμφάνιση – Επίθεση σε Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Γιατί αποχώρησε από την Κουμουνδούρου και πώς απαντά στα σχόλια του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Η πρώην υπουργός, αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα και στην απόφασή του να μην πάρει θέση για τις εσωτερικές εξελίξεις στο κόμμα.

αχτσιόγλου 2

Έντονη κριτική κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, η Έφη Αχτσιόγλου, μίλησε για την ομάδα των «11» και τον νέο φορέα που έρχεται να καλύψει το κενό στον χώρο της Αριστεράς μετά τη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «πυρηνική μετάλλαξη» από τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης ανέλαβε την ηγεσία.

Η πρώην υπουργός, αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα και στην απόφασή του να μην πάρει θέση για τις εσωτερικές εξελίξεις στο κόμμα, τονίζοντας ωστόσο πως είναι «σεβαστή η απόφασή του να πάρει τον δρόμο της ουδετερότητας».

Τι αποκάλυψε για τον νέο πολιτικό φορέα και την ΚΟ που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα

Σε ό,τι αφορά την ομάδα των «11», οι ανακοινώσεις έρχονται την προσεχή Δευτέρα (04/11).

«Σε ό,τι με αφορά επέλεξα να μην είμαι σε πρωταγωνιστική θέση στη νέα ομάδα. Θα είμαι παρούσα στις μάχες αυτές. Δεν θεωρώ πως είναι σωστό επειδή έδωσα μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβω τέτοιο ρόλο στη νέα πολιτική ομάδα. Θα βάλουμε μπροστά το ζήτημα της κλιματικής κρίσης, ζητήματα εργασίας, ζητήματα λειτουργίας του κράτους και της οικονομίας, με την έννοια του παραγωγικού μοντέλου. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για μια τέτοια εκπροσώπηση και έκφραση της αντίθετης άποψης απέναντι στην κυβέρνηση της Δεξιάς. Είναι μια άλλη φάση. Ο νέος πολιτικός φορέας θα έχει πολύ δουλειά. Θα ήταν εντελώς πρόωρο να προδικάσουμε τις εξελίξεις. Ο λόγος που επέλεξα να μείνω πιο πίσω, ήταν πολιτικός. Ως προς το όνομα θα γίνουν οι ανακοινώσεις την προσεχή Δευτέρα», ανέφερε η κυρία Αχτσιόγλου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την άποψή μου από την εκλογή της νέας ηγεσίας έχει περάσει σε φάση πυρηνικής μετάλλαξης από τις θέσεις του. Δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες της Αριστεράς. Δεν κάναμε καμία τοποθέτηση μέχρι που αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε σε μια διαλυτική κρίση μετά τις επιλογές του κύριου Κασσελάκη. Στοχοποιούσε πρόσωπα με χυδαίες εκφράσεις», ανέφερε η κυρία Αχτσιόγλου.

Η κυρία Αχτσιόγλου στάθηκε και στη βραδιά της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Υπήρχαν και επιφυλάξεις για την πορεία που θα ακολουθηθεί, γιατί δεν μίλησε πολιτικά την προεκλογική περίοδο».

Η Έφη Αχτσιόγλου ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους είπε σε όλα «όχι», όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Φανταστείτε να είχα αναλάβει ένα χαρτοφυλάκιο όπως του Οικονομικών, ήταν ανήκουστα αυτά που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΕΒ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γι’ αυτό και ξεκαθάρισε: «Θα ήταν λάθος να αναλάβω χαρτοφυλάκιο στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο κύριος Τσίπρας κάνει την πολιτική του επιλογή. Έκανε την επιλογή της μη παρέμβασης, της ουδετερότητας. Έχουμε συμπορευθεί σε δύσκολες στιγμές και από εκεί και πέρα, εμείς κάναμε μια επιλογή συνείδησης. Πετύχαμε μαζί πολλά με τον κύριο Τσίπρα», σχολίασε η Έφη Αχτσιόγλου.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…