ΕΔΕ για το γλέντι στον «Ερυθρό Σταυρό» διέταξε ο Χρυσοχοΐδης

Τη Διοικήτρια του νοσοκομείου Ελπινίκη Ταβιανάτου «που είναι μια από τους χορευτές Ερυθρός Σταύρος στο γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο την ώρα που περνούν φορεία» με ασθενείς κατήγγειλε με ανάρτηση του στα social media ο Παύλος Πολάκης

erythros straurps jpg 75

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ σε βάρος της Διοικήτριας του Ερυθρού Σταυρού μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την ίδια να χορεύει με ζωντανή ορχήστρα μέσα στο νοσοκομείο και δίπλα περνούν φορεία με ασθενείς.

Η 1η ΥΠΕ κατόπιν παραγγελίας του υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ξεκίνησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της διοικήτριας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός για χριστουγεννιάτικη γιορτή. Όπως αναφέρει η 1η ΥΠΕ: «Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, η οποια συνοδεύεται από το σχετικό βίντεο με τους χορούς μέσα στο νοσοκομείο.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συντονιστή ΕΠΕΚΕ  πρόκειται για τον απόλυτο εξευτελισμό «Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρος Σταυρος,γλέντι με όργανα σε κεντρικο διάδρομο που περνούν ΦΟΡΕΙΑ!!!! Διοργανωτής η Διοικητρια Ελπινικη Ταβιανατου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα!!»

Μάλιστα όπως σημειώνει τη χορεύτρια Διοικήτρια «είχαμε διώξει εμείς από το νοσοκομείο Ελενα και η οποία εχει στήσει πανηγυρι απευθείας αναθέσεων και πελατειακών μετακινήσεων στο ιστορικό νοσοκομείο του Ερυθρού!!!».

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.