Newsroom

Newsroom

Δρίτσας στο HOT DOC Radio: Να δούμε τώρα ποιος είναι ο Ναπολέων στην υπόθεση των υποβρυχίων

Το άνοιγμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ώστε να παραδοθούν τα επίμαχα υποβρύχια και να έχουν δουλειά οι εργαζόμενοι, είναι ο στόχος…

Το άνοιγμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ώστε να παραδοθούν τα επίμαχα υποβρύχια και να έχουν δουλειά οι εργαζόμενοι, είναι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση για

” target=”_blank”>σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα, και όχι η στοχοποίηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, τόνισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη στο HOT DOC Radio.

«Ο κ. Βενιζέλος είναι έκθετος σε πολλά ζητήματα, όμως ο στόχος μας δεν είναι προσωποπαγής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θ. Δρίτσας.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι έκθετος, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε πως όταν ο Ευ. Βενιζέλος έφερε σχετικό νόμο και κατήργησε τα αντισταθμιστικά οφέλη, αιτιολόγησε την πράξη αυτή ως σταμάτημα της φαύλης κατάστασης, αλλά και κατοχύρωση του Δημοσίου για όσα αντισταθμιστικά ωφέλη θα μπορούσε να διεκδικήσει από τις υπάρχουσες συμβάσεις. Τότε, συνέχισε, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας ισχυριζόταν πως έτσι θα μπορεί το Δημόσιο να καλέσει όσους οφείλουν αντισταθμιστικά οφέλη να υπογράψουν νέες συμβάσεις. Για να γίνει αυτό, θα έπρεπε απλά να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες, οι οποίες θα διευκρινίζονταν με μία υπουργική απόφαση. Όμως, ο κ. Βενιζέλος ουδέποτε εξέδωσε αυτή την υπουργική απόφαση. «Πρόκειται για μία προσχηματική απόφαση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε.

Σχολιάζοντας το δεκασέλιδο ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Δρίτσας δήλωσε πως ο πρόεδρος του είναι εκτεθειμένος από την ανακοίνωση αυτή, υπογραμμίζοντας δηκτικά «δεν ξέρω ποιος είναι ο Ναπολέων σε αυτήν την περίπτωση», αναφερόμενος στον τίτλο του ενημερωτικού σημειώματος που έκανε λόγο για «Βατερλώ».

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Ιερέας επιτέθηκε και δάγκωσε πιστή – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Screenshot 2024 05 26 222112

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Ιερέας επιτέθηκε και δάγκωσε πιστή – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αντιδικία ανάμεσα στον ιερέα και την πιστή ξεκίνησε…

Νέο βίντεο ντοκούμεντο από επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν στο Βερολίνο – Χτύπησαν ξενοδοχείο σε προάστιο της πόλης

Screenshot 2024 05 26 221005

Νέο βίντεο ντοκούμεντο από επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν στο Βερολίνο – Χτύπησαν ξενοδοχείο σε προάστιο της πόλης

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της πόλης, που σίγουρα δεν είναι συνηθισμένοι σε αντίστοιχες εικόνες