Δούσης: «Βρήκα το πιο ακριβό πάρκινγκ στον κόσμο» – Δείτε σε ποιο ελληνικό νησί

Ο Τάσος Δούσης προχώρησε σε μια ακόμα καταγγελία για τα κακώς κείμενα του ελληνικού τουρισμού. Βρήκε «το πιο ακριβό πάρκινγκ».

358345923 6738326356212375 2771284194529099973 n

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο δημοσιογράφος ταξιδιωτικού ρεπορτάζ Τάσος Δούσης, επισημαίνοντας ότι βρήκε «το πιο ακριβό πάρκινγκ» στον κόσμο.

Ο Τάσος Δούσης είναι από τα ελάχιστα τηλεοπτικά πρόσωπα στην Ελλάδα που το πρόσωπό τους έχει ταυτιστεί με τον τουρισμό. Στη διάρκεια των πρόσφατων ταξιδιών του, ο δημοσιογράφος ενημέρωνε από την πρώτη στιγμή τους φίλους του στα social media για όλα εκείνα που πληγώνουν το πρόσωπο του ελληνικού τουρισμού και τον δυσφημούν.

Η τελευταία ανάρτησή του συζητήθηκε πολύ, καθώς αφορά το αδιανόητο κόστος ενός πάρκινγκ στη Νάξο. Οι επισκέπτες του νησιού γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο δυσεύρετο και πανάκριβο μπορεί να είναι το πάρκινγκ στο νησί.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, ο Τάσος Δούσης κατάγγειλε ότι βρήκε στο κέντρο της Νάξο το πιο ακριβό πάρκινγκ του κόσμου.

«Τι ανακάλυψα εδώ στη Νάξο, όμως. Ότι παίζει να έχω βρει και το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως. 76 ευρώ το 24ωρο, δεν κάνω πλάκα. Δίπλα ακριβώς από το δημοτικό πάρκινγκ στη χώρα της Νάξου υπάρχει ένα μικρό πάρκινγκ κι έχει και ταμπέλα «επί πληρωμή» όπου είναι ένας ευγενέστατος κύριος εκεί, εξαιρετικός, από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχουμε συναντήσει στη Νάξο κι έπαθα πλάκα όταν μου είπε ότι το παρκινγκ του κάνει 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 ευρώ η κάθε επόμενη ώρα. Του είπα ότι ούτε στο Μαιάμι, ούτε στη Νέα Υόρκη ούτε στο Κολωνάκι υπάρχει τέτοιο πάρκινγκ. Δηλαδή όταν περνάς κάποιες ώρες πάει 24ωρο το πάρκινγκ. Το συγκεκριμένο είναι κάθε μια ώρα 3 ευρώ και ρωτάω εγώ είναι λογικό να έχουμε τέτοιο πάρκινγκ στη Νάξο;»

Οι αντιδράσεις των ντόπιων στην ανάρτηση του δημοσιογράφου περιττό να πούμε ότι ήταν αρνητικές ενώ πολλοί κατηγόρησαν τον δημοσιογράφο για εκβιαστικές πρακτικές.

Δείτε το βίντεο:

@eikonesbytasosdousis Το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως 🚗💸 #eikonesbytasosdousis #tasosdousis #naxosisland #naxos #parking #moneytok #money #money ♬ πρωτότυπος ήχος – Eikonesbytasosdousis

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας