Newsroom

Newsroom

Δούκισσα Νομικού: Τέλος από «το πρωινό» του ΑΝΤ1;

Το… θρίλερ με τη Δούκισσα Νομικού και την παραμονή της ή όχι στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίζεται .

Doukissa Nomikou ANT1 Giwrgos Liagkas

Η Δούκισσα Νομικού φέρεται να έχει δηλώσει την πρόθεσή της να παραιτηθεί από την πρωινή εκπομπή του καναλιού, μετά από μία σειρά προβλημάτων στη συνεργασία της

Η απουσία το πρωί της Παρασκευής από το «Πρωινό» δικαιολογήθηκε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, ως επιβεβλημένη λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν επιβεβαιώνεται κάποια μετάβασή της σε χώρα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου και πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας.

Η Δούκισσα Νομικού απουσιάζει από το «Πρωινό» λόγω σοβαρών ενστάσεων που έχει σε σχέση με τη συνεργασία της με την εκπομπή, το περιεχόμενο κάποιων ενοτήτων και το γενικότερο κλίμα, που είναι διαφορετικό από αυτό που ή ίδια έχει μάθει να υπηρετεί τηλεοπτικά.

Η απόφασή της να αποχωρήσει λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής δείχνει να είναι οριστική και οι διαπραγματεύσεις αυτή την στιγμή γίνονται στα υψηλά κλιμάκια του σταθμού. Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, καθώς το τελευταίο διάστημα, λόγω χαμηλής τηλεθέασης, οι πληροφορίες ήθελαν να έχει δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα, με ένταση στα παρασκήνια της πρωινής εκπομπής.

 

Οπως έγινε γνωστό την Κυριακή (25/09), το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια ιδιαίτερα κρίσιμη σύσκεψη με τους επικεφαλής του σταθμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η διευθύντρια του περιοδικού «You», Τζώρτζια Συρίχα, μέσα από τη συχνότητα του OPEN, θα ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις του ΑΝΤ1 ύστερα από μια σύσκεψη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί με «όλα τα μεγάλα κεφάλια παρόντος του Γιώργου Λιάγκα» όπως είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η σύσκεψη, πάντως, θα αφορά στη δομή της εκπομπής και παίζονται πολλά σενάρια λόγω των μεγάλων εμπορικών πακέτων που έχουν κλειστεί τουλάχιστον έως το τέλος Οκτωβρίου σε συνδυασμό με την παρουσία της Δούκισσας Νομικού στο «Πρωινό».

Δεν αποκλείεται – όπως ανέφερε η Τζώρτζια Συρίχα – σε περίπτωση που η ρήξη ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στη Δούκισσα Νομικού οριστικοποιηθεί, να ενεργοποιηθεί και η ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, με την ξανθιά παρουσιάστρια να έχει δική της εκπομπή μιας και δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο.

 

 

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…