ΔΟΥ Χαλκίδας – Αποκάλυψη: Υπάλληλος άλλαξε την ηλικία της για να συνεχίσει το… φαγοπότι (video)

Η γυναίκα φέρεται να είναι 70 ετών, αλλά να άλλαξε την ταυτότητά της για να μη συνταξιοδοτηθεί και να μπορέσει να συνεχίσει να εργάζεται στην εφορία

Screenshot 4 7

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη για το κύκλωμα επίορκων εφοριακών στη ΔΟΥ Χαλκίδας προχώρησε ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελής, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Όπως υποστήριξε, με βάση τις μαρτυρίες δύο ανθρώπων που γνωρίζουν την 67χρονη υπάλληλο της ΔΟΥ Χαλκίδας η οποία συνελήφθη για την εμπλοκή της στο κύκλωμα, στην πραγματικότητα η υπάλληλος είναι… 70χρονη, όμως άλλαξε την ταυτότητά της για να μη συνταξιοδοτηθεί και να μπορέσει να συνεχίσει να εργάζεται στην εφορία!

Αρχικά, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ένας παλιός συμμαθητής της υπαλλήλου ισχυρίστηκε πως η γυναίκα είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερη σε ηλικία, κάτι που του επιβεβαίωσε αργότερα ένας φίλος του, λέγοντάς του: ”

Έχω μια ξαδέρφη ληξίαρχο, και έχει γίνει εδώ η εξής ιστορία: η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι 67 χρονών, είναι 70. Έχει γίνει και δίκη σε Ειρηνοδικείο με μάρτυρες για να αλλάξουν τα στοιχεία της ταυτότητάς της, για να φαίνεται ότι αντί για 70 ήταν 67″.

Όπως εξήγησε, αυτό το έκανε για να μη συνταξιοδοτηθεί και να συνεχίσει να συμμετέχει στο κύκλωμα.

“Το μαγαζί ήταν γωνία, ήταν πολλά τα λεφτά”, σχολίασε.

Σύνοδος κορυφής για την Ουκρανία: Κοινό ψήφισμα 80 εκ των 92 κρατών-συμμετοχόντων κατά της Ρωσίας

Screenshot 2024 06 16 174233

Σύνοδος κορυφής για την Ουκρανία: Κοινό ψήφισμα 80 εκ των 92 κρατών-συμμετοχόντων κατά της Ρωσίας

Στην Ελβετία πραγματοποιήθηκε η σύνοδος κορυφής με θέμα το Ρωσο-ουκρανικό πόλεμο δυόμισι χρόνια από το…