Newsroom

Newsroom

Δωρεάν τεστ κορονοϊού για όλο το Παρίσι

Και στα 20 διαμερίσματα της πόλης

gallia Medium 1

O δήμος της γαλλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα φροντίσει ώστε να διενεργείται δωρεάν και στα 20 διαμερίσματα της πόλης το τεστ για τον κορονοϊό, καθώς οι αρχές δίνουν μάχη απέναντι στις ενδείξεις αναζωπύρωσης της επιδημίας στη Γαλλία.

Το γραφείο της δημάρχου Παρισίων ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι αρχής γενομένης από σήμερα θα υπάρχουν τρία μόνιμα εργαστήρια που θα διενεργούν δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό καθώς και δύο ακόμη κινητά εργαστήρια, τα οποία θα μετακινούνται σε σημεία της πρωτεύουσας.

ερισσότερα από 25 εκατομμύρια κρούσματα κορονοϊού έχουν καταγραφεί επισήμως σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά στην αμερικανική ήπειρο, σύμφωνα με απολογισμό των πρακτορείων AFP και Reuters βάσει των διαθέσιμων στοιχείων.

Συνολικά τουλάχιστον 25.029.250 κρούσματα της covid-19 έχουν εντοπιστεί επισήμως σε όλο τον κόσμο και 842.915 θάνατοι.

Σχεδόν 4 στα 10 κρούσματα έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, τις δύο χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο: 5.960.652 κρούσματα και 182.760 θάνατοι στις ΗΠΑ και 3.846.153 κρούσματα και 120.262 θάνατοι στη Βραζιλία.

Ο ρυθμός εξάπλωσης της πανδημίας μοιάζει να σταθεροποιείται παγκοσμίως, με ένα εκατομμύριο νέα κρούσματα να καταγράφεται κάθε τέσσερις ημέρες από τα μέσα Ιουλίου.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά