Newsroom

Newsroom

Δολοφονία Κουμανταρέα: Κατ’ αντιπαράσταση εξετάστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι

Έπειτα από σχετικό αίτημα ενός από τους δυο κατηγορουμένους για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, διενεργήθηκε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση…

koumantareas 4

Έπειτα από σχετικό αίτημα ενός από τους δυο κατηγορουμένους για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, διενεργήθηκε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση και των δυο από την 3η τακτική ανακρίτρια.

Κατά τη διάρκειά της, οι δύο κατηγορούμενοι επανέλαβαν όσα είχαν υποστηρίξει και στις απολογίες τους για το τι ακριβώς έγινε το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου στο διαμέρισμα του συγγραφέα.

Όπως είχε υποστηρίξει στην απολογία του ο 29χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος ζήτησε την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση, ο συγκατηγορούμενός του εκείνο το βράδυ χτύπησε πολλές φορές τον συγγραφέα στην είσοδο της πολυκατοικίας του, όταν του ζήτησε να του δώσει χρήματα και ο Μένης Κουμανταρέας αρνήθηκε να του τα δώσει.

Μάλιστα, όπως είπε, τον χτύπησε έξω από το ασανσέρ, σε σημείο που δεν φαινόταν από τον δρόμο, με αποτέλεσμα το θύμα να λιποθυμήσει.

Όπως φέρεται, ο κατηγορούμενος αναπαράστησε ενώπιον της ανακρίτριας τα όσα συνέβησαν μπροστά από το ασανσέρ, ισχυριζόμενος ότι ο συγκατηγορούμενός του έβαλε τα γόνατά του στο λαιμό και στο στήθος του πεσμένου θύματος, και συνέχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.

Από την άλλη μεριά, ο 26χρονος κατηγορούμενος, δήλωσε για ακόμη μια φορά ότι λάτρευε τον συγγραφέα που τον είχε σαν πατέρα του και πως δεν θα του έκανε ποτέ κακό.

«Εκείνος όμως συνέχιζε να φωνάζει και εγώ τσαντίστηκα και τον έσπρωξα με το ένα μου χέρι. Δεν ήθελα να του κάνω κανένα κακό, ούτε τον χτύπησα. Ο Μένης έπεσε δίπλα από μία πολυθρόνα και τον άκουσα που έβγαλε ένα βογγητό σαν “αχ”. Έμεινε εκεί πεσμένος και δεν τον είδα να σηκώνεται. Τότε εγώ τσαντισμένος, είπα στον συγκατηγορούμενό μου να φύγουμε και βγήκαμε από το διαμέρισμα. Δεν έψαξα τίποτα και δεν πήρα χρήματα ή κοσμήματα που μου λέτε», φέρεται να είχε πει στην αστυνομία.

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…