Δολοφονία Καραϊβάζ: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου – Ερωτηματικά για το αν προέκυψαν νέα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documento τα πρόσωπα δεν είναι νέα αλλά πρόκειται για δύο αδέλφια που δραστηριοποιούνταν στη νύχτα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΙΒΑΖ Αντιγραφή

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του γνωστοποιεί πως η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documento τα πρόσωπα δεν είναι νέα αλλά πρόκειται για δύο αδέλφια που δραστηριοποιούνταν στη νύχτα και είχε στραφεί από την αρχή προς αυτά το ενδιαφέρον των ερευνών καθώς μια φίλη ενός εκ των δύο φέρεται να έχει νοικιάσει το δίκυκλο με το οποίο έγινε η δολοφονία.

Το ερώτημα πλέον που αναδύεται είναι αν προέκυψαν νέα στοιχεία για αυτά τα δύο ή για άλλα πρόσωπα ή πρόκειται για προεκλογική αναθέρμανση της υπόθεσης, κάτι που μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αυτή πριν από μερικά χρόνια με τον τότε υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την υπόθεση Marfin που όπως είχε αποκαλύψει το Documento ήταν τελικά ένα απλό cd που είχε ταχυδρομηθεί από τους ίδιους για να δείξει ότι κινείται η υπόθεση.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος