Newsroom

Newsroom

Δολοφονία Γιάννη Σκαφτούρου: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τους εκτελεστές

Τον εκτέλεσαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις

peripoliko 3

Τουλάχιστον έξι άτομα φαίνεται πως ήταν τα άτομα που πήραν μέρος στην εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου.

Πρόκειται σύμφωνα με τους αναλυτές για μια σκληρή ομάδα εκτελεστών με πρόσβαση στα παράνομα δίκτυα κλοπής αυτοκινήτων και μηχανών και με εμπειρία σε συμβόλαια θανάτου.

 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 55χρονου Γιάννη Σκαφτούρου ή αλλιώς του «Θείου Τζο» ο οποίος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, στο σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, πως ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή να εκτελεστεί ο Γιάννης Σκαφτούρος ζήτησε η δολοφονία να γίνει μέσα στο σπίτι του θύματος και μάλιστα μπροστά στην οικογένειά του.

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι που μπήκαν, το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, στο σπίτι φορούσαν σύμφωνα με μαρτυρίες γάντια, κουκούλες full face και ήταν οπλισμένοι με δυο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.

Στην επιχείρηση της εκτέλεσης εκτιμάται πως πήραν μέρος τουλάχιστον από τρία έως έξι άτομα και από τη στιγμή που οι δράστες μπήκαν στην αυλή του σπιτιού έως τη στιγμή που του έκοψαν το νήμα της ζωής, δεν πέρασαν περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…