Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Πώς έφτασαν στον δράστη (video)

Ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη, στη Θεσσαλονίκη, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε νωρίτερα σε περιοχή της Χαλκιδικής.

αστυνομια γκαζι

Τραγική ήταν η κατάληξη της εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου και μητέρας ενός παιδιού στη Θεσσαλονίκη με τις εξελίξεις να «τρέχουν».

Διαβάστε επίσηςΘεσσαλονίκη: Βρέθηκε η σορός της 41χρονης εγκύου

Ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή στη Χαλκιδική μετά την εξαφάνισή της στη Θεσσαλονίκη φέρεται ως ο δολοφόνος της, καθώς αφού την δολοφόνησε στην συνέχεια με την βοήθεια φίλου του  την έβαλε  σε μπαούλο και την πέταξαν σε σημείο στη Χαλκιδική. Αυτό ομολόγησε ο φίλος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ο οποίος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές, ενώ επιμένει ότι ο ίδιος δεν συμμετείχε στη δολοφονία, αλλά στη μεταφορά της σορού

Σύμφωνα με πληροφορίες,  υπάρχει και βίντεο από κάμερες το οποίο δείχνει τους δύο άνδρες να κουβαλούν το μπαούλο.

Το παραπάνω

Ίχνη του φίλου στο διαμέρισμα

Σύμφωνα με το STAR, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεση όταν μέσα στο διαμέρισμα της Καλαμαριάς βρήκαν αποτυπώματα του φίλου της Γεωργίας. Ο συγκεκριμένος άνδρας κλήθηκε από τις Αρχές και λίγη ώρα μετά έσπασε αποκαλύπτωντας τη δράση των δύο ανδρών.

 

Οι αντιφάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της Γεωργίας είχε στείλει εκείνος το μήνυμα από το κινητό της το οποίο υποτίθεται είχε στείλει η άτυχη γυναίκα.

Ταυτόχρονα, διαπιστωθηκε ότι τα κινητά (και το δικό του και εκείνης ) εκπέμπουν από την ίδια κεραία σε αντίθεση για παράδειγμα με το κινητό της μητέρας της.

Εκείνος όμως είχε πει ότι η κοπέλα εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν σπίτι κάτι που διαψεύστηκε από τις κεραίες.

Επίσης, οι Αρχές δεν πίστεψαν την ιστορία με τις 5000 ευρώ , καθώς το ζευγάρι είχε θέματα οικονομικά οπότε ήταν απίθανο η κοπέλα να έπαιρνε ένα τέτοιο ποσό και να εξαφανιστεί.

Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως ήταν συστηματικός κακοποιητής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταγγελθεί 5 φορές στο παρελθόν από γυναίκες που είχε σχέση.

Τι υποστήριζε ο ίδιος και η μητέρα του λίγες ώρες πριν την αποκάλυψη

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η στάση που είχε ο σύντροφος της 41χρονης που μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», που αποκαλύπτει το Ieidiseis.

«Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε πού είναι η Γεωργία, κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι και οποιαδήποτε άλλη υπόνοια. Να προσέχουν μη δημιουργήσουν ερωτηματικά χωρίς λόγο και στραφούμε σε αυτούς. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση σαν εξαφάνιση, από κοντά και το Ανθρωποκτονιών. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται», ανέφερε ο σύντροφος της 41χρονης.

«Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν», πρόσθεσε. Είπε ότι με την οικογένειά της η σχέση τους είναι τυπική.

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…