Newsroom

Newsroom

Δολοφονία 16χρονου στη Νέα Σμύρνη: Για μια μπλούζα σκότωσε τον αδελφό του

Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου μαθητή στη Νέα Σμύρνη. Ο 18χρονος αδελφός του ομολόγησε ότι σκότωσε τον νεαρό πάνω σε καβγά για μια μπλούζα.

Δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους τις αποκαλύψεις για το πως έλαβε χώρα το στυγερό έγκλημα με δράστη 18χρονο νεαρό και θύμα τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια τσακώθηκαν για κάποια ρούχα και όταν η μητέρα μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του. Ωστόσο,  τον Αύγουστο είχε ξανασημειωθεί επεισόδειο μεταξύ των δύο αδελφών πάλι με αφορμή την μπλούζα. Μάλιστα το περιστατικό είχε γίνει στην μέση του δρόμου και ο μεγάλος αδελφός είχε χτυπήσει το θύμα με σίδερογροθιά.

Διαβάστε επίσης:Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: 16χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του

Στο χώρο της κρεβατοκάμαρας, βρέθηκε το μοιραίο ψαλίδι με μαύρη και κόκκινη λαβή, στην αιχμή του οποίου υπήρχε αίμα.

Η σύντροφος του δράστη κάλεσε το Ε.Κ.Α.Β. το οποίο έφτασε στην οικία, όπου παρασχέθηκαν στον 16χρονο οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «ΛΑΙΚΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στην αναφορά τους οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σημείωσαν ότι από την πλευρά τους έφτασαν στο σπίτι στις 20:45 όταν και είδαν το θύμα αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του στο πάτωμα της κουζίνας, ενώ το πλήρωμα του Ε.Κ.Α.Β. παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η μητέρα και ο 18χρονος γιος της μεταφέρθηκαν για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα. Κατέθεταν μέχρι τα ξημερώματα, όπου αρχικά μιλούσαν για ατύχημα και πως δεν υπήρξε εμπλοκή. Όμως αργότερα ο 18χρονος ομολόγησε το έγκλημα και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θα οδηγηθεί με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία ενώπιον κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης σήμερα το πρωί.

 

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV