Newsroom

Newsroom

Δίνουν 500 δολάρια για να ακούσουν τις ομιλίες του ΓΑΠ

Μάλλον ευλογημένοι θα πρέπει να θεωρούμαστε όσοι ζούμε στην Ελλάδα του 2013. Και αυτό όχι μόνο για το success story…

Μάλλον ευλογημένοι θα πρέπει να θεωρούμαστε όσοι ζούμε στην Ελλάδα του 2013. Και αυτό όχι μόνο για το success story του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αλλά και για το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να ακούμε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου…τζάμπα.

Σύμφωνα με το enikos.gr, o Γιώργος Παπανδρέου έχει επιδοθεί σε μπαράζ διαλέξεων σε πανεπιστήμια και ιδρύματα των ΗΠΑ, οι οποίες μάλιστα θα συνεχιστούν μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου. Μέ τη μόνη διαφορά ότι για να παρακολουθήσει κάποιος τις ομιλίες του πρώην πρωθυπουργού θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 500 δολαρίων.

Φαίνεται ότι η εμπειρία του να βάζει κάποιος τη χώρα του στο Μνημόνιο και να τη βυθίζει στην ύφεση αποδεικνύεται πολύτιμη. Εκτός και αν οι Αμερικανοί πληρώνουν για να το έχουν κατά νου ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Ελπίζουμε κάποια στιγμή να μην χρειάζεται να πληρώνει κάποιος για να παρακολουθεί και τις ομιλίες του κ. Σαμαρά. Εκτός και αν θέλει να μάθει με ακρίβεια για το success story, που από ότι φαίνεται εφαρμογή βρίσκει μόνο στους διαδρόμους του Μαξίμου και όχι στην κοινωνία.