Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: Μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης στα δυτικά δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα – Μπροστά ο Ιμάμογλου

Με 49,4% προηγείται ο Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη, καθώς ανακοινώνονται τα πρώτα αποτελέσματα για τις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία.

GKAz5qrXoAA UUs

Σύμφωνα με το πρακτορείο Αναντολού, ο Εκρέμ Ιμάμογλου φαίνεται πως κερδίζει την Κωνσταντινούπολη, με 49,4% έναντι 42% του Μουράτ Κουρούμ, που είναι ο «εκλεκτός» του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τα συγκεκριμένα ποσοστά αφορούν σε ποσοστό σχεδόν 20% ενσωμάτωσης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anka ajansi, ωστόσο, που επικαλείται ενσωμάτωση στο 11%, ο Εκρέμ Ιμάμογλου φαίνεται να κερδίζει την Κωνσταντινούπολη με ποσοσό 58,7%, ένανατι 37,7% του Κουρούμ.

Στη Σμύρνη, οι κεμαλιστές διατηρούν, όπως αναμενόταν, την ηγεσία της πόλης, με τον Τζεμιλ Τουγκαι (Chp) να συγκεντρώνει το 47,2% και τον Χαμζά Νταγ (ΑΚΡ): στο 37,9%, με την ενωσωμάτωση στο 13,4%, σύμφωνα με το anadolu.

Επίσης, ο δημοφιλής δήμαρχος Άγκυρας που είναι υποψήφιος με τους κεμαλιστές, Μανσούρ Γιαβάς, φαίνεται να κερδίζει άνετα τον εκλεκτό του Ερντογάν για την πρωτεύουσα της Τουρκίας, τον βαθύπλουτο Τουργκούτ Αλτινόκ, με ποσοστά 55,1% έναντι 37,1%, με την ενσωμάτωση στο 6,3%, όπως μεταδίδει το Anadolu.

Ο χάρτης των αποτελεσμάτων που μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, δείχνει πώς η αντιπολίτευση κερδίζει σε ολόκληρη τη δυτική Τουρκία, αυτή τη στιγμή:

GKA4yJKXcAExFcC

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…