Δημοσιογράφος ρώτησε τη Χρονοπούλου για τον Γεωργούλη: Η αμηχανία και η παρέμβαση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Η Ελένη Χρονοπούλου ήρθε σε δύσκολη θέση από ερώτηση δημοσιογράφου, όμως βρήκε στήριγμα αλληλεγγύσης στην αντίπαλό της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ελένη Χρονοπούλου Η ερώτηση που δέχτηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη και η παρέμβαση της Δώρας Τσαμπάζη 0 5 screenshot

Σε αμηχανία έφερε την υποψήφια βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, όταν κατά τη διάρκεια πολιτικής συζήτησης, τής ζήτησε να σχολιάσει την υπόθεση Γεωργούλη, στην οποία η ίδια φέρεται να είναι το θύμα.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος έκρινε σκόπιμο να ρωτήσει την Ελένη Χρονοπούλου αν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση, με την ίδια να ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να σχολιάσει κάτι περισσότερο από την ανάρτηση που είχε κάνει όταν είχε διαρρεύσει το όνομά της σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Ιδιαίτερη αξία όμως έχει το γεγονός ότι πριν ακόμη προλάβει να δώσει την αρνητική της απάντηση η Ελένη Χρονοπούλου, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Τσαμπάζη, έσπευσε να παρέμβει με σκοπό να προστατεύσει τη συνομιλήτριά της, δείχνοντας έμπρακτη αλληλεγγύη στη δύσκολη θέση που βρέθηκε.

«Πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή της, είναι ένα θέμα ευαίσθητο», έσπευσε να ξεκαθαρίσει η Δώρα Τσαμπάζη, ενώ και η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, έδειξε να συμφωνεί με την παρέμβαση.

Η κ. Χρονοπούλου ευχαρίστησε την κ. Τσαμπάζη για τη στήριξη, ενώ «λύση» στην άβολη τηλεοπτική στιγμή ήρθε να δώσει η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου, η οποία άλλαξε τη συζήτηση, σημειώνοντας ότι οι υποψήφιες θα χρειαστούν «πολύ γερό στομάχι».

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…