Δημοσίευμα «βόμβα» για Αντετοκούνμπο: «Φεύγει από τους Μπακς»

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φεύγει από τους Μιλγουόκι Μπακς, έπειτα από τον αποκλεισμό τους στα play offs του NBA.

5670324

Νέα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό τωνΜιλγουόκι Μπακς από τα play offs του NBA. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», ο «Greek Freak» είναι πολύ πιθανό να εξετάσει τις επιλογές του και να ζητήσει να αποχωρήσει από τα «Ελάφια».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα  ο «Greek Freak» έχει δεύτερες σκέψεις για τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς , φέρεται να πιστεύει ότι τα «Ελάφια» δεν έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να μεγαλώσουν και να κάνουν πιο ισχυρή την ομάδα, γι’ αυτό τον λόγο πιθανό να έχει αρχίσει να αναθεωρεί και να σκέφτεται τις εναλλακτικές του.

Παράλληλα, το Μιλγουόκι δεν έχει τόσο ισχυρή αγορά στις ΗΠΑ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται η αποκάλυψη του ρεπόρτερ του ESPN, Μπράιαν Γουίντχορστ, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σχετικά με την άμεση αποχώρησή του από τους Μιλγουόκι Μπακς, παρ’ όλο που η συμφωνία κρατάει για ακόμη δύο χρόνια.

Αναλυτικά, το καλοκαίρι, θα πρέπει να «πέσουν» υπογραφές  για επέκταση συμβολαίου, ωστόσο δεν αποκλείεται ο «Greek Freak» να μην το κάνει, λόγω των δεύτερων σκέψεων, σύμφωνα με την Marca.

Ο Μπράιαν Γουίντχορστ, δήλωσε:

«Οι Μπακς αντιμετωπίζουν μία δύσκολη κατάσταση το φετινό καλοκαίρι, διότι έχουν παίκτες που είναι 30άρηδες και πρέπει να πληρωθούν και έχουν τον Γιάννη με την κατάσταση της επέκτασης του συμβολαίου».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι:

«Δεν είναι πολύ πιθανό ο Έλληνας άσος να θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι. Απομένουν δύο ακόμα χρόνια στη συμφωνία, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα και το γεγονός πως υπάρχει νέα ιδιοκτησία, κάνει την ανανέωση πολύ δύσκολη».

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…