Δήμος Χαλανδρίου: Μεγάλη νίκη του Σίμου Ρούσου – Δεν πέρασε η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας

Φαίνεται πως η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να τρομοκρατήσει τους δημότες του Χαλανδρίου (μετά και τις απαράδεκτες δηλώσεις του Άδωνι) έπεσε στο κενό και οι πολίτες έδωσαν μια ξεκάθαρη απάντηση.

Screenshot 2023 10 15 195205 1

Με ενσωματωμένο το 61,68% των εκλογικών τμημάτων, ο Σίμος Ρούσσος προηγείται με 60,58% απέναντι στην Κρίστη Αγαπητού, η οποία συγκεντρώνει το 39,42%

«Μερικοί δεν συμβιβάζονται με την ιδέα ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι στην αυτοδιοίκηση που κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει, και ότι μπορούν οι πόλεις να αλλάζουν προς το καλό των ανθρώπων» σχολίασε δηκτικά ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος μιλώντας σήμερα «στο Κόκκινο», στην Ευγενία Λουπάκη. Καλώντας τους δημότες και ιδιαίτερα τους νέους να προσέλθουν μαζικά την Κυριακή στις κάλπες ο κ. Ρούσσος τόνισε:

«Οι νέοι απέχουν γιατί έχουν βαρεθεί τις ατελείωτες κοκορομαχίες, αυτών που αντιμετωπίζουν την Αυτοδιοίκηση σαν κομματικό τους βραχίονα. Τώρα μας λένε να γίνει ο χάρτης μπλε και τέτοια ενώ δεν ασχολούνται με την Αυτοδιοίκηση παρά μια βδομάδα πριν τις εκλογές.

Στη φασαρία αυτή εμείς απαντάμε με το έργο μας. Που το ξέρουν οι δημότες, που είναι βραβευμένο διεθνώς και έχουμε παρουσιάσει όλα τα στοιχεία για την απορρόφηση και αξιοποίηση κονδυλίων και δημοσίων και ευρωπαϊκών. Αυτή τη στιγμή στο Χαλάνδρι εκτελούνται 25 ευρωπαϊκά προγράμματα, 70% των χρηματοδοτήσεων προέρχονται από εξωτερικούς πόρους, ενώ έχει αξιοποιηθεί κάθε ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό εργαλείο».

Screenshot 2023 10 15 195516

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…