Newsroom

Newsroom

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διακοπή συνεδρίασης με ανακοίνωση ποινών την Τετάρτη στις 12.00

Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε ισόβια για τον Γιώργο Ρουπακιά, φυλάκιση για 13 χρόνια για τη διευθυντική ομάδα των 7 και αντίστοιχα επτά χρόνια για όσους κατηγορούνται για ένταξη (πρόταση ποινής για όσους κατηγορούνται για ένταξη αλλά αναγνωρίζονται ελαφρυντικά, η πρόταση είναι για 5 έτη). 

oikonomou

H εισαγγελέας πρότεινε ισόβια κάθειρξη στον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά και 13 χρόνια κάθειρξης για τα επτά μέλη που κρίθηκαν ένοχα για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Παράλληα, για τους συνεργούς στη δολοφονία Φύσσα, η εισαγγελέας πρότεινε οκτώ χρόνια στους συνεργούς, ενώ για τους πρώην βουλευτές που κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση ζήτησε ποινή κάθειρξης επτά ετών.

Σε όσους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, η εισαγγελέας πρότεινε ποινή πέντε ετών.

Μετά την εισαγγελική λειτουργό ο λόγος δόθηκε στην υπεράσπιση για τις αγορεύσεις των συνηγόρων. Στις 18.10 με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων,  η συνεδρίαση διεκόπη για αύριο στις 12.000 όπου θα υπάρξει η ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης απόφασης του δικαστηρίου επί των ποινών.

Η Δανάη Κισκήρα – Μπαρτσώκα και ο Αντώνης Ρηγόπουλος από το Εφετείο και η υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα από την αίθουσα σύνταξης σας ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις.

Μείνετε συντονισμένοι – Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…