Newsroom

Newsroom

Δικαστής κοιμάται στη διάρκεια της Δίκης

Θα μπορούσε ποτέ ένα λειτουργός της Δικαιοσύνης να κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας Δίκης. Και όμως, ο ρώσος δικαστής Γεβγκένι…

Θα μπορούσε ποτέ ένα λειτουργός της Δικαιοσύνης να κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας Δίκης. Και όμως, ο ρώσος δικαστής Γεβγκένι Μαχνό κοιμηθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί.

Η Επιτροπή Κρίσεως Δικαστών έκανε δεκτή την παραίτηση του Μαχνό» δήλωσε στο πρακτορείο Ρία Νοβόστι η δικαστής και μέλος της Επιτροπής Βαλεντίνα Ποζάρσκαγια.

Το βίντεο γυρίστηκε τον περασμένο Ιούλιο κατά τη διάρκεια μιας δίκης για απάτη στην πόλη Μπλαγκοβεσένσκ. Ο Μαχνό, όπως θα δείτε και στο βίντεο φαίνεται να κοιμάται κατά τη διάρκεια της αγόρευσης του συνηγόρου υπεράσπισης. Μάλιστα ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών.

Το βίντεο βγήκε στο φως της δημοσιότητας τον Ιανουάριο. «Ένας Ρώσος δικαστής παραιτήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που τον δείχνει να κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας δίκης, στο τέλος της οποίας ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών.

Ο επιχειρηματίας που καταδικάστηκε σε καταναγκαστικά έργα θα ξαναδικαστεί στις 14 Φεβρουαρίου αφού έγινε δεκτή η έφεσή του. Ο δικαστής Μαχνό μπορεί να επιστρέψει στην έδρα, εάν το θέλει, αρκεί να ξαναδώσει εξετάσεις, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε το βίντεο

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…