Δικαστικά θα προσφύγουν πολίτες που έλαβαν e-mail από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου!

Έλληνες του εξωτερικού καταγγέλλουν ότι τους υπέκλεψε προσωπικά δεδομένα!

misel

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει μετά από καταγγελίες Ελλήνων του εξωτερικού ότι έλαβαν e-mail από την ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου!

Σάλος με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Tο email που έλαβαν Έλληνες του εξωτερικού από την Ευρωβουλευτή

 

 

Οι παραλήπτες που δεν μένουν στη χώρα, κάνουν λόγο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς όπως καταγγέλλουν έλαβαν διαφημιστικό e-mail το οποίο διαφημίζει την υποψηφιότητα της κ. Ασημακοπούλου στις ευρωεκλογές.

Οι χρήστες του Twitter καταγγέλλουν τη γαλάζια ευρωβουλεύτρια για παραβίαση του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ενώ εκτιμούν ότι τα στοιχεία τους δόθηκαν από υπουργείο Εσωτερικών!

Mάλιστα δικαστικά θα προσφύγει ένας από τους Έλληνες του Εξωτερικού. Συγκεκριμένα, μετά από την απάντηση που έδωσε η ίδια η κ. Ασημακοπούλου στην οποία κάνει λόγο για … «επίθεση λάσπης» υποστηρίζοντας ότι έλαβε άδεια από τους ίδιους τους πολίτες για να έχει τα στοιχεία τους, ο Έλληνας ακαδημαϊκός Παναγιώτης Παύλος, ένας από τους παραλήπτες του επίμαχου e-mail, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Μάλιστα, εξαπολύει πυρά σε βάρος της ευρωβουλευτού καταγγέλλοντας ότι προβαίνει σε «θρασέα και αναιδή ψεύδη».

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ αναφέρει:

Κυρία @AnnaAsimakopoul, δεν σας έχω δώσει ΠΟΤΕ -ΜΑ ΠΟΤΕ- το οιοδήποτε Email μου. Και ΟΥΔΕΠΟΤΕ μου ζητήσατε άδεια για αποστολή οιοσδήποτε μηνύματος, όπως ψευδώς αναφέρετε στο κάτωθι μήνυμα αυτοϋπεράσπισής σας. Το σημερινό Email σας είναι το πρώτο που λαμβάνω με το όνομά σας. Περίμενα μια συγνώμη, για να αναθεωρήσω. Αλλά καθώς προβαίνετε σε «θρασέα και αναιδή ψεύδη» ΨΕΥΔΗ, με αναγκάζετε πλέον να προβώ στις νόμιμες ενέργειες σε βάρος της δικής σας έκνομης πράξης, έτσι ώστε οι Νορβηγικές αρμόδιες αρχές να αποφανθούν για το πρόσημο αληθείας του ισχυρισμού σας.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…