Newsroom

Newsroom

Διάβημα βουλευτών στους Οικονομικούς Εισαγγελείς για τις λίστες καταθέσεων και εμβασμάτων Ελλήνων στο εξωτερικό

Οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ Παναγιώτης Κουρουμπλής και Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκαν σήμερα τους Οικονομικούς Εισαγγελείς Γρηγόριο Πεπόνη και Σπυρίδωνα Μουζακίτη και κατέθεσαν διάβημα με το οποίο ζητούν την…

Οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ Παναγιώτης Κουρουμπλής και Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκαν σήμερα τους Οικονομικούς Εισαγγελείς Γρηγόριο Πεπόνη και Σπυρίδωνα Μουζακίτη και κατέθεσαν διάβημα με το οποίο ζητούν την παρέμβασή τους στις υποθέσεις αδήλωτων ελληνικών καταθέσεων στο εξωτερικό.

Σε συνέχεια της ερώτησης που κατέθεσαν προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 9/8/2012, οι δύο βουλευτές ζήτησαν να διερευνηθούν τα cd με τις λίστες που βρίσκονται στην κατοχή των γερμανικών αρχών και, συγκεκριμένα, του γερμανικού ομοσπονδιακού κρατιδίου της Ρηνανίας-Βεστφαλίας και των Εισαγγελιών Ντόρντμουντ και Μπόχουμ,καθώς επίσης και η λίστα Falciani που φέρεται να έχει παραδοθεί στον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου από την τότε Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας και νυν επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. Κ. Λαγκάρντ και φέρεται να περιέχει 1.991 ελληνικά ονόματα με καταθέσεις στο εξωτερικό που δεν έχουν δηλωθεί.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά