Newsroom

Newsroom

Διάβημα της Ελλάδας στην Άγκυρα για τη σύγκρουση τουρκικού και ελληνικού σκάφους στο Φαρμακονήσι

Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά από το Φαρμακονήσι, όταν τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του…

limeniko


Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά από το Φαρμακονήσι, όταν τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του λιμενικού σώματος που εκτελούσε τακτική περιπολία στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ποσειδών 2012». Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβαίνοντες. Το σκάφος του λιμενικού ζήτησε από τον καπετάνιο του τουρκικού σκάφους που ήταν εντός ελληνικών χωρικών υδάτων να αποχωρήσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε πραγματοποιώντας ελιγμούς.

Η διπλωματική εξέλιξη του θέματος συνεχίστηκε με το υπουργείο Εξωτερικών να προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες σε διάβημα διαμαρτυρίας προς την τουρκική πλευρά ενώ το θέμα αναμένεται να θέσει και ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης σε προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχει στο υπουργείο στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη με τον Τούρκο Πρέσβη.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά