Δηκτικό σχόλιο Μαξίμου για τη Σπυράκη: "Εκτίθεται και μόνο που αρθρώνει τη λέξη διαπλοκή"

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα μεταξύ της κυβέρνησης και της ΝΔ με αφορμή μια ακόμη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον απόηχο όσων συνέβησαν την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας.

5a82c6721dc52420628b475b

Η κ. Σπυράκη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χτίζει νέο καθεστώς διαπλοκής και χρησιμοποιεί επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, κι άλλοτε για να ισοφαρίσουν «τους τραγικούς χειρισμούς στο θέμα των Σκοπίων».

Σύμφωνα με το σκεπτικό της εκπροσώπου της ΝΔ αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί η κυβέρνηση να κάνει κάνουν κάθαρση ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού.

«Έχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν το νόμο. Και επικίνδυνοι όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για τον τόπο. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή», είπε ακόμη η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. 

Διαβάστε σχετικά: «Ουρά» του Άδωνη η ΝΔ με αφορμή την εισβολή Σαββίδη στην Τούμπα

Τα σχόλια της Μαρίας Σπυράκη η οποία αποδεικνύει και σήμερα ότι η ΝΔ έχει προσχωρήσει στη γραμμή του Άδωνη Γεωργιάδη, δεν έμειναν αναπάντητα από κυβερνητικά στελέχη τα οποία επεσήμαναν με νόημα ότι «η κα Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη διαπλοκή».

«Θα αρκεστούμε να της θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της» σχολίασαν χαρακτηριστικά για να καταλήξουν ότι:

«Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται λοιπόν ως μοναδική λύση η ΝΔ δεν εδράζεται μονάχα στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο. Είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλά τους». 

Διαβάστε σχετικά: Ο αυτοεξευτελισμός του Άδωνη μετά τις αθλιότητες Σαββίδη στην Τούμπα (εικόνα)

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…