Newsroom

Newsroom

ΔΕΘ: Κινητοποιήσεων συνέχεια

Οι ένστολοι άνοιξαν τις κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ για τις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί το…

Οι ένστολοι άνοιξαν τις κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ για τις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί το κεντρικό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Το κάλεσμα των συνδικαλιστικών ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, δόθηκε στις 12 το μεσημέρι, όπου εκατοντάδες ένστολοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Λευκού Πύργου και πορεία προς το ξενοδοχείο «Μακεδονίας Παλλάς». Aντιπροσωπεία των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των λιμενικών επέδωσε ψήφισμα στον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, διαμαρτυρόμενη για τις μισθολογικές περικοπές.

Ξεχωριστό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, που θα παραβρεθεί και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ στην Καμάρα θα γίνει συλλαλητήριο από τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στην πλατεία Αριστοτέλους, θα κάνει συγκέντρωση ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία θα συμμετέχει και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από βουλευτές.


Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά