Newsroom

Newsroom

Δένδιας: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να καλοδεχτεί τη Σουηδία και τη Φινλανδία στη ΝΑΤΟϊκή οικογένεια

«Κατά συνέπεια, η ελληνική πλευρά έχει σαφέστατη τοποθέτηση. Είμαστε έτοιμοι να καλοδεχτούμε τη Σουηδία και τη Φινλανδία στη ΝΑΤΟϊκή οικογένεια. Πιστεύουμε ότι έχουν πάρα πολλά να προσφέρουν»

1354207

Η Ελλάδα είναι «έτοιμη να καλοδεχθεί τη Σουηδία και τη Φινλανδία στη ΝΑΤΟϊκή οικογένεια» και πιστεύει ότι «έχουν πολλά να προσφέρουν», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας προσερχόμενος στο δείπνο εργασίας της άτυπης συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στο γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Προσβλέπω σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον δείπνο. Το κύριο μενού θα είναι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για όλες τις χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ, η υποδοχή της Σουηδίας και της Φινλανδίας», δήλωσε ο κ. Δένδιας και επισήμανε ότι η Ελλάδα έχει διαχρονικά «εξαιρετικές σχέσεις» με τις δύο χώρες, οι οποίες είναι επίσης μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Κατά συνέπεια, η ελληνική πλευρά έχει σαφέστατη τοποθέτηση. Είμαστε έτοιμοι να καλοδεχτούμε τη Σουηδία και τη Φινλανδία στη ΝΑΤΟϊκή οικογένεια. Πιστεύουμε ότι έχουν πάρα πολλά να προσφέρουν», πρόσθεσε ο υπουργός Εξωτερικών.

Βόρεια Μακεδονία: Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός της πυρκαγιάς στο Κότσανι – 62 οι νεκροί

Βόρεια Μακεδονία

Βόρεια Μακεδονία: Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός της πυρκαγιάς στο Κότσανι – 62 οι νεκροί

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας, ο 24χρονος τραυματίας νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα…

5 τραυματίες από τo τροχαίο στο Παγκράτι: Πώς έγινε το ατύχημα με το ασθενοφόρο – Οι πρώτες εικόνες

6536933

5 τραυματίες από τo τροχαίο στο Παγκράτι: Πώς έγινε το ατύχημα με το ασθενοφόρο – Οι πρώτες εικόνες

Το τροχαίο έγινε στη συμβουλή των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλέως Γεωργίου, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο…