Newsroom

Newsroom

Δεν θα πιστεύετε τι απάντησε η Ένωση Κεντρώων σε πολίτη που τόλμησε να ρωτήσει πότε θα γίνει συνέδριο (ΦΩΤΟ)

Για το ότι η Ένωση Κεντρώων είναι «κλειστό» και αρχηγικό κόμμα δεν αμφέβαλε κανείς. Θα περιμέναμε όμως τουλάχιστον να απαντά σοβαρά στους πολίτες που εκφράζουν εύλογες απορίες σχετικά με το μέλλον της. Φαίνεται ωστόσο πως οι διαχειριστές των social media του κόμματος δεν έχουν την υπομονή για να το κάνουν.

585a9dcb1dc524624f8b4cf1

Τι άλλο να συμπεράνουμε από την απάντησή τους σε χρήστη του facebook ο οποίος τόλμησε να ρωτήσει πότε σκοπεύει το κόμμα να προχωρήσει σε συνέδριο. Διότι το κόμμα αντί να του απαντήσει, τον χαρακτήρισε σχεδόν προβοκάτορα γράφοντάς του το εξής απίστευτο: «Δεν βρίσκουμε τα στοιχεία σας καταχωρημένα στη βάση δεδομένων των μελών μας, οπότε θα θεωρήσουμε πως η ερώτησή σας αποσκοπεί αποκλειστικά στη δημιουργία εντυπώσεων, καθώς δεν διαθέτετε κάποιον ρόλο στην εσωτερική οργάνωση της ΕΚ ή και κάποιο έννομο συμφέρον στο συνέδριο που θα λάβει χώρα».

Τώρα γιατί κάποιος πρέπει να είναι μέλος ενός κόμματος και να έχει έννομο συμφέρον για να ενημερωθεί αν και πότε θα γίνει συνέδριο, είναι ένα ερώτημα το οποίο μόνον οι ίδιοι μπορούν να μας απαντήσουν. Εκτός αν στην Ένωση Κεντρώων κάνουν συνέδριο σε κλειστό κύκλο και δεν σκοπεύουν να πληροφορήσουν γι’ αυτό τους πολίτες και πιθανούς ψηφοφόρους τους. 


Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…