Δεν επιβεβαιώνει η Κομισιόν τα περί παράτασης του ελληνικού προγράμματος

Τη δήλωση ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν γνωρίζει κάτι αναφορικά με το σχέδιο για παράταση του τρέχοντος ελληνικού προγράμματος το οποίο αναφέρεται σε δημοσίευμα της γερμανικής Suddeutsche Zeitung, έκανε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μίνα Αντρέεβα.

ee ellada

Τη δήλωση ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν γνωρίζει κάτι αναφορικά με το σχέδιο για παράταση του τρέχοντος ελληνικού προγράμματος το οποίο αναφέρεται σε δημοσίευμα της γερμανικής Suddeutsche Zeitungέκανε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μίνα Αντρέεβα.

Ερωτηθείσα σχετικά, απάντησε ότι η πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα (αξιωματούχος του Εurogroup) δεν είναι η Επιτροπή και συνεπώς δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο.

Το μόνο που είπε, μετά από επιμονή των δημοσιογράφων, ήταν ότι η Κομισιόν βασίζεται στη δήλωση του Εurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και έχει στόχο την ολοκλήρωση της εξέτασης του προγράμματος το συντομότερο δυνατόν.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το σενάριο που προκρίνεται πλέον για την Ελλάδα, θέλει επέκταση του υφιστάμενου προγράμματος έως και το φθινόπωρο, με εκταμίευση 4 δισ. ευρώ για μερική εφαρμογή του.

 

Φωτογραφία: (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…