Δεν είναι τρολ: Ο Τσιάρτας σύγκρινε τον εαυτό του με τον Μέσι και δεν βρήκε διαφορές

Στο Pro Evolution θα μπορούσε

tsiartas 1

Μπορεί να μην συμφωνούμε μαζί του με αυτά που λέει, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε ο Βασίλης Τσιάρτας υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερα χαρίσματα και μοναδικά χτυπήματα, που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος στη χώρα μας ακόμα και σήμερα. Από ό,τι φαίνεται όμως ακριβώς το ίδιο πιστεύει και ο Τσιάρτας για τον εαυτό του, με μια μικρή δόση υπερβολής όμως.

Ποια είναι αυτή; Ότι εκτός από τα παραπάνω ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, σύγκρινε τον εαυτό του με τον καλύτερο, ίσως, ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Λιονέλ Μέσι. Ναι καλά διαβάσατε.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην διεθνής σε ερώτηση που του έγινε στο El Conficecial, τόνισε ότι αν εξαιρέσεις τις ατομικές ενέργειες, τις ντρίμπλες και το επίπεδο ταχύτητας με την μπάλα (αυτά τα λίγα δηλαδή) τότε θυμίζει πολύ τον πρώην παικταρά της Μπαρτσελόνα, ενώ στην κουβέντα έφερε και το όνομα του θρυλικού Ρικέλμε.

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Τσιάρτας

«Έτρεχα λίγο για όσους δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Έτρεχα στην επίθεση και σκεφτόμουν πιθανούς τρόπους για να δώσω την τελική πάσα και να διασπάσω την άμυνα. Κάποιοι πιστεύουν ότι το να εκτελέσεις φάουλ ή κόρνερ δεν είναι κουραστικό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαραθώνιος. Το έχει πει ο Κρόιφ: “Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής πιο γρήγορος από την μπάλα”.

Με αυτόν που βλέπω ομοιότητες σε σχέση με αυτούς που ανέφερε είναι ο Μέσι. Τώρα βλέπω ότι οι ανερχόμενοι παίκτες έχουν όλοι, πάνω κάτω, τα ίδια χαρακτηριστικά. Λίγοι ποδοσφαιριστές όπως ο Μέσι, ο Ρικέλμε ή εγώ. Έλεγαν ότι δεν έτρεχα, αλλά έβαζα 15 ή 20 γκολ και έδινα ασίστ. Για ποιο λόγο τότε δεν απαιτούν και από τους κεντρικούς αμυντικούς να τρέχουν στην επίθεση.

Αν αφαιρέσεις τις ατομικές ενέργειες, τις ντρίμπλες και το επίπεδο ταχύτητας με την μπάλα, έχω να κάνω με τον Μέσι. Στον τρόπο που σκέφτεται, πασάρει, πετάει και τη φαντασία που έχει στα παιχνίδια του. Δεν έχω λόγο να μην συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί του. Υπάρχουν πράγματα που μόνο αυτός μπορεί να κάνει, γιατί αλλιώς θα τα βλέπαμε για όλους τους παίκτες».

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…