Newsroom

Newsroom

«Δεν μπόρεσα να δω τα βίντεο δεύτερη φορά» – Σοκαρισμένος ο δικηγόρος κατηγορούμενου για τον βιασμό του 15χρονου

Υποστήριξε ότι ο ανήλικος πελάτης του «καθόταν στον καναπέ και έβλεπε, δεν συμμετείχε στην μία από τις δύο φορές που έγιναν πράξεις»

image

«Δεν μπόρεσα, δεν ήθελα να δω πάνω από μια φορά τα βίντεο. Είναι άρρωστο πολύ».

Τη παραπάνω φράση διατύπωσε ο Εμμανουήλ Διαμαντάρας, δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων του ομαδικού και συστηματικού βιασμού 15χρονου από συμμαθητές του. Φράση ενδεικτική της  δυσώδους υπόθεσης που έχει σοκάρει την κοινωνία.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Διαμαντάρας υποστήριξε ότι ο πελάτης τους δεν έχει συλληφθεί καθώς ήταν σε διακοπές.

Επιπλέον υποστήριξε ότι εμφανίστηκε την επομένη ημέρα στην αστυνομία όταν η οικογένειά του έμαθε ότι πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι τους και τον αναζητούσαν.

Όπως υποστήριξε, ο ανήλικος πελάτης του «καθόταν στον καναπέ και έβλεπε, δεν συμμετείχε στην μία από τις δύο φορές που έγιναν πράξεις. Είδε το βίντεο από την άλλη φορά και είπε πως είναι παρόμοιες οι πράξεις».

«Δεν υπήρχε προσυνεννόηση. Τα παιδιά όλα είναι συμμαθητές από την πρώτη γυμνασίου. Έγινε δύο φορές αυτό. Το παιδί πήγαινε στο σπίτι αυτό γιατί ήταν σημείο συνάντησης. Δεν είχαν καμία διαφορά τα παιδιά. Αυτό που παλιότερα γινόταν με τα παιδιά να κατεβάζουν το παντελόνι ενός πιο αδύναμου παιδιού για να το εξευτελίσουν, επειδή ήξεραν ότι δεν θα μιλούσε, αυτό έγινε με πιο άγριο τρόπο, με πολύ άρρωστο τρόπο. Είναι άσχημο και τραγικό», υποστήριξε ο συνήγορος του ανήλικου.

Πανικός σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής: Καναντέρ «άδειασε» τόνους νερού πάνω στα κεφάλια των πελατών (Video)

5659274

Πανικός σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής: Καναντέρ «άδειασε» τόνους νερού πάνω στα κεφάλια των πελατών (Video)

Ζημιές σε ξενοδοχείο από λάθος ρίψη καναντέρ - Τυχεροί που δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα».