Newsroom

Newsroom

Πωλείται το σπίτι του «Home Alone» – Η εξωφρενική τιμή του και όσα προσφέρει σε όποιον το αγοράσει

Ένα απ' τα πιο γνωστά σπίτια της παιδικής μας ηλικίας βρίσκεται πλέον προς πώληση

1 2

Μια απ’ τις πιο γνωστές ταινίες που έχουν βγει γενικά είναι φυσικά το «Home Alone», όπου οι υπεύθυνοι γονείς του Κέβιν Μακάλιστερ τον ξεχνάνε σπίτι και αυτός, σαν σωστό παιδάκι που πλησιάζει τα 10, αντιμετωπίζει με επιτυχία κάτι ληστές.

Το μέρος που διαδραματίζονται όλα αυτά που αναφέραμε μόλις και έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να δούνε την ταινία βρίσκεται πλέον προς πώληση, καθώς σύμφωνα με τη μεσιτική εταιρεία Zilow αν έχεις περίπου 5,250.000 δολάρια μπορείς να πάρεις το θρυλικό αυτό σπίτι και όλη την ιστορία που κουβαλάει.

Μάλιστα για να κοστίζει τόσα εκατομμύρια σημαίνει ότι προσφέρει και πολλά, καθώς έχει γήπεδο μπάσκετ, 6 μπάνια, 5 δωμάτια, τεράστιο κήπο και πολλά άλλα που… δικαιολογούν την τιμή αυτή.

Βέβαια όσα και να διαθέτει χρειάζεται πολλά λεφτά για να το αποκτήσει κανείς. Απ’ την άλλη όμως αν δεν ήταν τόσο μεγάλο το σπίτι δεν θα ξεχνούσαν και τον Μακάλιστερ σε αυτό και έτσι δεν θα είχαμε ταινία.

Δείτε τις φωτογραφίες του χώρου, οι οποίες σίγουρα θα σας γεμίσουν νοσταλγία, αλλά θα σας κάνουν να καταλάβετε γιατί χρειάζεται και τόσα εκατομμύρια για να πάρει κανείς το σπίτι.

1 2

2 2

3 3

 

Καταγραφή 44

Ειδήσεις σήμερα:

Καρυστιανού: Βρέθηκε στη σκηνή με τον Λαζόπουλο και συγκλόνισε – «Δεν έχω να χάσω τίποτα πια» (video)

Αποκάλυψη για το «μπάζωμα στα Τέμπη»: Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στις 3 Μαρτίου – Παρόντες Αγοραστός και Τριαντόπουλος (video)

Εξοργισμένος με το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (video)

Σάλος για την απάτη στην TV ζώνη του Κοκλώνη

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…