«Δεν ασχολούμαστε με τις κυρίες» – Η απάντηση Καραναστάση για το επεισόδιο Κωνσταντοπούλου και Αχτσιόγλου (Video)

«Κανείς δεν ασχολήθηκε με κανέναν. Δεν ασχολούμαστε με την κυρία Αχτσιόγλου ούτε με την άλλη κυρία - Είναι ψέματα αυτά που λέγονται».

zdf

«Πρόκειται για ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Διαμαντής Καραναστάσης, απαντώντας για το σάλο με την άρνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να καθίσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντοπούλου: «Αρνήθηκε» να δει ταινία με Αχτσιόγλου και Μάλαμα – Τζάμπα οι καρδούλες…

Υπενθυμίζεται πως η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας που βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, πήγε την Κυριακή (05/11), το βράδυ στο Ολύμπιον όπου προβάλλεται η νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν, «Τα παιδιά του χειμώνα», παρουσία του διάσημου σκηνοθέτη. Για κακή της «τύχη» όμως, οι θέσεις που ήταν διαθέσιμες, στις μπροστινές σειρές ήταν κοντά στις βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου και Κυριακή Μάλαμα. Μόλις το κατάλαβε μάλιστα …κατέβασε μούτρα και ζήτησε να κάτσει αλλού. Οπερ και εγένετο.

Σήμερα (08/11) μάλιστα ήρθε και η επιβεβαίωση του απίστευτου σκηνικού από την ίδια τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα με δήλωση που έκανε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με το Γιώργο Λιάγκα. Η κα Μάλαμα τόνισε πως όντως αυτή ήταν η σειρά των γεγονότων και πως για την ίδια είναι «εντελώς αδιάφορο τι κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου».

Διαβάστε περισσότερα: Τι ακριβώς συνέβη με Κωνσταντοπούλου, Αχτσιόγλου και Μάλαμα: «Ζήτησε από τα παιδιά να αλλάξει θέση» (video)

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Διαμαντής Καραναστάσης μιλώντας στον Alpha και στο T-live, είπε ότι είναι ψέματα τα περί επεισοδίου ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και στην Έφη Αχτσιόγλου για τις θέσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας μάλιστα πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «πολιτική πρωινάδικου».

«Αυτό είναι ψέμα και είναι θλιβερό ότι κάποιοι πολιτικοί ζητούν με αυτόν τον τρόπο πέντε λεπτά δημοσιότητας. Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν καθορισμένες θέσεις, μπαίνει ο καθένας και όπου βρει θέση, κάθεται. Με την Ζωή πήγαμε αρκετά νωρίς στην αίθουσα, καθίσαμε στη μέση μιας σειράς, δεν μου άρεσε εμένα εκεί, η Ζωή δεν πρόσεξε καν την Έφη Αχτσιόγλου, δεν το ήξερε καν. Πιάσαμε λοιπόν τον καλό μου φίλο και διευθυντή του φεστιβάλ και μας έβαλε δίπλα στον σκηνοθέτη», τόνισε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

«Κανείς δεν ασχολήθηκε με κανέναν. Δεν ασχολούμαστε με την κυρία Αχτσιόγλου ούτε με την άλλη κυρία. Αν θέλει κάποιος να πάρει ένα λεπτό δημοσιότητας από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ας μην το πάρει με αυτόν τον τρόπο. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει πολιτική πρωινάδικου. Είναι θλιβερό να βλέπω τα πρωινάδικα να ασχολούνται με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Δείτε το βίντεο:

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…