Δεκαοκτώ μήνες φυλάκισης σε εκείνους που συκοφάντησαν το IΟΝΙΟΝ FM

Του Μάκη Νοδάρου Μια ακόμη ηθική δικαίωση για το IONION FM και τους αγώνες του για την αλήθεια, ήταν η…

12391876 928811773868858 6629137285743185166 n

Του Μάκη Νοδάρου

Μια ακόμη ηθική δικαίωση για το IONION FM και τους αγώνες του για την αλήθεια, ήταν η χθεσινή απόφαση του Tριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για την υπόθεση των καταγγελιών κατά του σταθμού, που είχε ξεκινήσει το 2009.
Η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο μετά από συνεχείς αναβολές και χθες αποφασίστηκε να γίνει, παρά την απεργία των δικηγόρων, καθ’ ότι κινδύνευε με παραγραφή.

Η εισαγγελία Πύργου είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ψευδή καταμήνυση, στην  Μαρία Κοτσοπούλου, τότε ιδιοκτήτρια του ράδιο Κρέστενα, μετά από σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος στη Bουλή.

Το IONION FM παρουσίασε κατά την ακροαματική διαδικασία πλήθος στοιχείων και εγγράφων που έγιναν δεκτά από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο το οποίο καταδίκασε την πρώην ιδιοκτήτρια του ράδιο Κρέστενα σε 18 μήνες φυλάκισης με 5ετή αναστολή. Σημαντικό είναι ότι το δικαστήριο οδηγήθηκε στην κρίση αυτή παρά την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας. Η απόφαση είναι πρωτοβάθμια και υπόκειται σε ένδικα μέσα.
Δεν πρόκειται για την πρώτη δικαίωση του IONION FM, αφού έχει δικαιωθεί σε όλες τις ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν στην δικαιοσύνη για την ίδια αιτία. Ανάλογη θετική για τον σταθμό πορεία έλαβαν και οι υποθέσεις των αιτήσεων θεραπείας προς τις ανεξάρτητες Αρχές.

apokalypseis.com

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

Όχι το μήνυμα των ευρωεκλογών κατάλαβε ο Μητσοτάκης, αλλά έκανε και ανασχηματισμό στο πόδι...