Newsroom

Newsroom

Δείτε φώτος από τις πολυτελείς διακοπές Βενιζέλου στην Καλαμάτα

Την δική του… αγωνία ζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, την ώρα που κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με…

venizelos1 0

Την δική του… αγωνία ζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, την ώρα που κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους, διαπραγματεύσεις που θα κρίνουν το αν τελικά θα υπάρξει συμφωνία, αλλά και εν πολλοίς το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.

Ο αντιπρόεδρος έτσι της προηγούμενης κυβέρνησης που θα μας έβγαζε από την κρίση, είπε λοιπόν πάνω στην αγωνία του, να παρακολουθήσει τις δραματικές αυτές εξελίξεις για την χώρα μας, από έναν επίγειο παράδεισο.

Προφανώς μήπως και με αυτόν τον τρόπο μετριαστεί η δική του αγωνία για το μέλλον αυτού του τόπου. Το δικό του άλλωστε μέλλον, όπως και πολλών άλλων ομοϊδεατών του, έχει προ πολλού εξασφαλιστεί. Τόσο το δικό τους, όσο και των απογόνων τους.

Το patrasevents.gr εντόπισε τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην Καλαμάτα και στο ξενοδοχείο «Grecotel – Filoxenia» να τρώει ψαράκι, με τη συνοδεία των σωματοφυλάκων του, προσπαθώντας προφανώς να ηρεμήσει από όλα όσα συμβαίνουν στην πολιτική και την οικονομία. 

Το πολυτελές αυτό ξενοδοχείο που βρίσκεται στους πρόποδες του Ταύγετου, με θέα τον Μεσσηνιακό κόλπο, διαθέτει κομψά δωμάτια, γκουρμέ κουζίνα, 3 μπαρ, εκ των οποίων το ένα στην παραλία, 3 πισίνες, η μια με υδρομασάζ, καθώς και ένα γήπεδο τένις με προβολείς.




Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…