Newsroom

Newsroom

Δε θα διορίζει πλέον διαιτητές η “βεντέτα” της ΚΕΔ, Χιου Ντάλας

Από τη βασική δουλειά για την οποία πληρώνεται από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας απαλλάχθηκε ο Σκωτσέζος παλαίμαχος διαιτητής Χιου Ντάλλας,…

hugh dallas

Από τη βασική δουλειά για την οποία πληρώνεται από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας απαλλάχθηκε ο Σκωτσέζος παλαίμαχος διαιτητής Χιου Ντάλλας, δηλαδή το διορισμό των διαιτητών που σφυρίζουν στους αγώνες των Σούπερ και Φούτμπολ Λιγκ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η απόφαση αυτή έρχεται ως αίτημα του Ντάλλας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποδέχεται το αίτημα του κ. Hugh Dallas να μην είναι πλέον υπεύθυνος για τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στους αγώνες των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League, μέχρις ότου διαμορφώσει ο ίδιος πλήρη εικόνα και άποψη για το σύνολο των διαιτητών με βάση την απόδοσή τους. Ο κ. Dallas θα εξακολουθήσει να είναι αρμόδιος για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των διαιτητών των δύο επαγγελματικών κατηγοριών. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ σε συνεδρίασή της θα κατανείμει εκ νέου τις σχετικές αρμοδιότητες”.

 

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται στον απόηχο του σάλου που προέκυψε μετά την επίθεση από αγνώστους που οδήγησε στο νοσοκομείο τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο. Ενώ ο απολογούμενος για την πρόσληψη Ρανιέρι στην Εθνική ομάδα πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής είχε μιλήσει την περασμένη εβδομάδα για απειλές προς τον κο. Ντάλλας, ο Σκοτσέζος αρχιδιαιτητής σε δήλωσή του στην αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr διέψευσε πως έχει δεχτεί την οποιαδήποτε απειλή κι υπέθεσε πως οι δηλώσεις Σαρρή παρερμηνεύτηκαν.

 

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV