Newsroom

Newsroom

Δανάη Μπάρκα: Τα αισχρά μηνύματα που λαμβάνει – «Να πεθάνεις σκ…»

Τι απάντησε η γνωστή παρουσιάστρια

barka

Στη δημοσιότητα έδωσε η Δανάη Μπάρκα μηνύματα που αντάλλαξε με χρήστη του instagram ο οποίος της έστειλε κάποια αισχρά σχόλια, καθώς της ευχήθηκε να πεθάνει αποκαλώντας την με χαρακτηρισμούς που μόνο χυδαίους μπορεί να τους πει κανείς.

Πιο συγκεκριμένα, το άτομο αυτό είπε στη γνωστή παρουσιάστρια «Γαμ…α να πεθάνεις Να πεθανειςς σκ… Σκ… είσαι η Δανάη σκ.. Ψόφα»Η ίδια πάντως δεν έχασε την ψυχραιμία της, καθώς απάντησε «Να είστε καλά! οκ, θα το βάλω στο πρόγραμμα. Σήμερα έχω όλη μέρα γυρίσματα, θα το σημειώσω γι’ αύριο» , με τον χρήστη της πλατφόρμας να ξαναλέει «Ποια είσαι σκ… Να πεθάνεις. Να πεθάνεις».

Δείτε το στιγμιότυπο: 

Καταγραφή

Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε ξανά στη συνέχεια, βάζοντας άλλο στόρι, το οποίο όμως ήταν από άλλο άτομο το οποίο την αποθέωνε και της έλεγε πόσο τη συγκίνησε κάτι που είπε στην εκπομπή της. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Συγχαρητήρια! Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα. Με συγκίνησε τόσο πολύ αυτό που είπες στην εκπομπή σου πριν λίγο…. Έστω κι ένα κορίτσι να μη κλάψει για την εικόνα της… για όλα αυτά που προβάλλονται κι έχουν καταστρέψει ψυχούλες…».

Η ίδια μάλιστα σχολιάσε «ο θέμα είναι σε ποια μηνύματα στεκόμαστε και τι κρατάμε. Σας προτείνω να μένετε στα ωραία πράγματα της ζωής. Όχι, δεν ξέρω περισσότερα από εσάς, ούτε το παίζω δασκάλα..απλά λέω την γνώμη μου».

Καταγραφή 1

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…