Δανάη Μπάρκα: Πήρε θέση για Νταλάρα – «Πού συμφωνώ και πού διαφωνώ» (video)

Θέση για τα όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Νταλάρα τις τελευταίες ημέρες πήρε η Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα

Την άποψη της εξέφρασε σήμερα το πρωί η Δανάη Μπάρκα σχετικά με τα σχόλια που έκανε προ ημερών ο Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφους και ξεσήκωσαν μεγάλη θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να κατακρίνουν τη συμπεριφορά του τραγουδιστή και άλλους να συμφωνούν.

Η παρουσιάστρια από πλευράς της τόνισε ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα συμφωνεί με τον καλλιτέχνη ως προς το ότι πρέπει να υπάρχει ένα όριο στους δημοσιογράφους και ότι θα πρέπει να προσφέρουν κάτι άλλο στον κόσμο, ενώ είπε ότι διαφωνεί όμως στους χαρακτηρισμούς   “ντροπή, “μπαμπάς και θείος” και τον τρόπο που είχε απέναντι στα νέα παιδιά.

Δανάη Μπάρκα – Όλα όσα είπε για τον Γιώργο Νταλάρα

«Εγώ σοκάρομαι με όλους εσάς τους δημοσιογράφους. Σοκάρομαι πάρα πολύ που ξαφνικά πέφτετε από τα σύννεφα ενώ είστε πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο… Με σοκάρει το ότι ξαφνικά, όλοι οι δημοσιογράφοι, ενώ τα τελευταία 15χρόνια, όλοι μεταξύ μας ψιλοσχολιάζουμε “καλά τι ερώτηση είναι αυτή;” ξαφνικά σοκάρεστε με το τι ρωτήθηκε ο Γιώργος Νταλάρας. Αυτό δε συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση.

Εμένα με σοκάρει πιο πολύ να παίζεις τα θέματα, και μετά να λες “πω πω τι άσχημο ρε παιδί μου”, μα εσύ το έπαιξες, εσύ το επέλεξες. Εμείς λίγες φορές έχουμε δει μια συνέντευξη που κάποιος να λέει κάτι άσχημο και να το κόψουμε για να τον προστατέψουμε; Δε θέλω να μιλήσω για μένα, γιατί δε θέλω να αναπαραχθεί κάτι που δε θέλω, αλλά πολλές φορές έχουμε δει θέματα, “είδατε τι είπε ο Άρης για εσάς;” και την επόμενη μέρα, σε άλλη εκπομπή “θα έρθετε να απαντήσετε;”

Υπάρχουν άνθρωποι, ειδικά τον τελευταίο καιρό, που βγαίνουν και μιλάνε για άλλους, χωρίς οι άλλοι να έχουν απαντήσει ποτέ. Και απλά αυτό σε κάθε εκπομπή αναπαράγεται. Πρώτα δηλαδή τα κάνουμε και μετά λέμε “ναι, δεν είναι αυτό δημοσιογραφία”, μα αυτό κάνουμε, αναπαράγουμε δηλώσεις άλλων ανθρώπων» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Εγώ με τον κύριο Νταλάρα από τη μια συμφωνώ σε πολλά, ότι ναι, μήπως χρειάζεται και ένα όριο, ότι ίσως θα πρέπει να προσφέρουμε και κάτι άλλο, διαφωνώ με το “ντροπή” και το “μπαμπάς και θείος”  – και γιατί μόνο μπαμπάς και θείος – διαφωνώ με τον τρόπο και το ύφος σε αυτό το κορίτσι. Αυτό το κορίτσι και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί, θα ήθελα μετά να τα κάνω μια αγκαλιά. Να τους πω, “παιδιά, όλοι έχουμε κάνει πράγματα για τα οποία μπορεί να έχουμε αισθανθεί αμήχανα” ή αν δεν αισθάνονται, δεν είναι κακό. Ο καθένας έχει την αισθητική και τον τρόπο του, και σίγουρα και ο κύριος Νταλάρας θα πρέπει στην καριέρα του να έχει πει σε στιγμές, “ωχ, αυτό ήταν αμήχανο”.

Δεν είναι κακό να έχουμε κάνει πράγματα που δεν είμαστε για όλα υπερήφανοι. Από την άλλη, το να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας ίντριγκες, ναι είναι τοξικό… Γιατί πρέπει να διαχωρίζεται ότι ένας άνθρωπος πρέπει να ρωτάτε όταν είναι στο ξεκίνημά του και όχι ο Γιώργος Νταλάρας. Θα έπρεπε για όλους να φιλτράρουμε το τι τους ρωτάμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…