Χτύπημα Άδωνη στη Μαρέβα: Η δική μου εταιρία είναι κανονική, όχι offshore

Έμμεσο χτύπημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρεβα Γκραμποφσκι για τις offshore εταιρίες στις οποίες εκείνη έχει εμπλοκή ή όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Documento της περασμένης Κυριακής την έχουν χρηματοδοτήσει, επιφύλασσε ο Άδωνις Γεωργιαδης.

5a637b061dc5244e0a8b4588

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ η οποία έχει εμφανίσει τις τελευταίες έξι ημέρες μια πρωτόγνωρη αδυναμία να απαντήσει για τη σχέση της κας Μητσοτάκη με offshore εταιρίες, χρειάστηκε να απαντήσει μέσω Twitter στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη για δική του εξωχώρια εταιρία με έδρα την Κύπρο την οποία όπως αποκαλύπτει το Documento αυτής της Κυριακής δεν έχει συμπεριλάβει στη δήλωση Πόθεν Έσχες του, παρότι μάλιστα αυτή έκλεισε το 2016 ενώ ο ίδιος ήταν βουλευτής και πρώην υπουργός.

Ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη ωστόσο, αφού επιχείρησε να θολώσει τα νερά λέγοντας ότι η εταιρία του είναι νόμιμη, τόνισε ότι η εταιρία του είναι κανονική και όχι offshore. Με άλλα λόγια διαχώρισε και μάλιστα αρκετά εμφατικά τη θέση του, ισχυριζόμενος ότι άλλο είναι μια κανονική εταιρία και άλλο μια offshore απ’ αυτές τις οποίες φαίνεται να έχει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και για τις οποίες διατείνεται ότι είναι επίσης νόμιμες.

Γίνεται κατανοητό ότι ο Γεωργιάδης ο οποίος εδώ και καιρό μιλάει για συκοφάντες αλλά απάντηση για τις offshore της συζύγου του προέδρου του κόμματος του δεν δίνει, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αδήλωτη στον Πόθεν Έσχες του εξωχώρια κυπριακή εταιρία του, διαχωρίζει πλέον τις εταιρίες σε offshore και κανονικές. Ίσως τώρα πρέπει να εξηγήσει και στο ζεύγος Μητσοτάκη αυτόν τον διαχωρισμό.

Όπως άλλωστε του ανταπάντησε στο Twitter ο Κώστας Βαξεβανης “να πεις στη Μαρέβα ότι η δική σου είναι κανονική εταιρεία και όχι offshore δηλαδή μη κανονική για σένα όπως η δική της. Καλά ξεμπερδέματα”.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Γεωργιάδης θα πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο αλλά και στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής γιατί η συγκεκριμένη εξωχωρια κυπριακή εταιρία δεν εμφανίζεται στο Πόθεν Έσχες του.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…