Χρηστίδης: Το σχόλιο για Αυτιά… και όχι μόνο που έκανε μπάχαλο τον ΣΚΑΙ – «Κάποιοι θα προσφέρουν γέλιο» (video)

Μέχρι και η Βόζεμπεργκ έστειλε μήνυμα στον Παυλόπουλο για τα όσα δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης

Χρηστίδης

Ο Παύλος Χρηστίδης βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο του ΣΚΑΪ για να καταθέσει την απόψή του για την μάχη των ευρωεκλογών αλλά ένα αιχμηρό σχόλιο για τους υποψηφίους έβαλε φωτιές.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε μεταξύ άλλων πως κάποιοι από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές θα προσφέρουν γέλιο στην Ευρώπη – αναφερόμενος στον Γιώργο Αυτιά αλλά και σε πολλούς άλλους, χωρίς βέβαια να κατονομάζει αρχικά κάποιον συγκεκριμένο – και αυτό το σχόλιο προκάλεσε την έκρηξη των Πορτοσάλτε, Οικονόμου και Μαρκόπουλου.

Για την ακρίβεια Παύλος Χρηστίδης έκανε τη συγκεκριμένη παρατήρηση σχολιάζοντας γενικά τα πρόσωπα των ευρωεκλογών, στη συνέχεια όμως και αφού του επιτέθηκε σύσσωμο το πλατό το ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στον Γιώργο Αυτιά.

Κορυφαία στιγμή στο επεισόδιο, η παρέμβαση μέσω μηνύματος στον Άκη Παυλόπουλο από την Ελίζα Βόζεμπεργκ που γύρευε να μάθει ποιον εννοεί και τι εννοεί ο Π. Χρηστίδης.

Δείτε τι δήλωσε ο Χρηστίδης μετά το 14:00 λεπτό

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους