Cher: Ζητά την επιμέλεια του 47χρονου γιου της για να τον σώσει από τα ναρκωτικά

Η Σερ δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον γιο της, Elijah, να παίρνει σωστές οικονομικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή - Η υπόθεση θυμίζει την ιστορία της ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

AP23293566794602

Σε δραστικά μέτρα προχωρά η 77χρονη πασίγνωστη καλλιτέχνης Σερ (Cher) ζητώντας να θέσει υπό κηδεμονία τον ενήλικο γιο της Ελάια Μπλου Άλμαν, λέγοντας ότι είναι εθισμένος στα ναρκωτικά.

AP23271559950799
Alexander Edwards, left, and Cher attend the Givenchy Spring/Summer 2024 womenswear fashion collection presented Thursday, Sept. 28, 2023 in Paris. (AP Photo/Vianney Le Caer)

Στα έγγραφα που κατατέθηκαν την Τετάρτη, η Cher ισχυρίζεται ότι ο 47χρονος γιος της δεν μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά του και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Είναι «ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί τους δικούς του οικονομικούς πόρους λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών» υποστηρίζει η 77χρονη.

Ο Ελάια Μπλου είναι γιος της Σερ και του αείμνηστου ροκ σταρ Γκρεγκ Άλμαν, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 69 ετών τον Μάιο του 2017.

Σύμφωνα με το TMZ, τα έγγραφα αναφέρουν ότι ο Ελάια δικαιούται τακτικές πληρωμές από ένα καταπίστευμα που είχε συστήσει ο αείμνηστος πατέρας του, ο θρυλικός μουσικός Gregg Allman, αλλά η Cher ανησυχεί ότι τα χρήματα θα πάνε αμέσως σε ναρκωτικά και όχι σε βασικές βιοτικές ανάγκες.

AP23343091583864
Cher performs during the iHeartRadio Jingle Ball, Friday, Dec. 8, 2023, at Madison Square Garden in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Ζητά επίσης την κηδεμονία του γιου της, θεωρώντας ότι ως μητέρα του είναι η καταλληλότερη και προσθέτει πως έχει λάβει την οικογενειακή υποστήριξη για το συγκεκριμένο θέμα. Παράλληλα, όπως αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα, η εν διαστάσει σύζυγος του γιου της, η 36χρονη Μαριάντζελα Κινγκ, ήταν μια καταστροφική παρουσία στη ζωή του και εμποδίζει τις προσπάθειες του να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται.

Οι δύο γυναίκες είχαν στο παρελθόν δημόσιες διαμάχες με την Κινγκ να ισχυρίζεται πως η Σερ προσπάθησε να απαγάγει πέρυσι τον Ελάια σε μια προσπάθεια να τον στείλει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Η τραγουδίστρια αρνήθηκε τότε τους ισχυρισμούς αυτούς. Η υπόθεση θυμίζει την ιστορία της ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία έζησε επί 13 χρόνια υπό την ασφυκτική κηδεμονία του πατέρα της.

 

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…