Newsroom

Newsroom

Χατζηδάκης: Πλάτη στον ωτακουστή Μητσοτάκη, αλλά ζητά τιμωρία των ενόχων για τις υποκλοπές (video)

«Είμαι βαθύτατα ενοχλημένος με την παρακολούθηση μου» υποστήριξε ο Κωστής Χατζηδάκης

XATZHDAKHS 5046c 1024x614 1

Την τιμωρία των ενόχων – όποιοι και εάν είναι αυτοί – για το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και τη δική του παρακολούθηση ζητά ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, ωστόσο φαίνεται πως βάζει πλάτη στον ωτακουστή του, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είμαι βαθύτατα ενοχλημένος με την παρακολούθηση μου» υποστήριξε ο Κωστής Χατζηδάκης, καλεσμένος μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Χαρίτση, στο Meeting Point με την Όλγα Τρέμη.

Σε ερώτηση σχετικά με την εισαγγελική διάταξη παρακολούθησης, η οποία ανανεώθηκε τρεις φορές από την εισαγγελέα κ. Βλάχου, ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη τόνισε ότι «εγώ είμαι ο πρώτος που θέλω να αποκαλυφθεί τί ακριβώς έχει συμβεί και να τιμωρηθούν, όλοι όσοι εμπλέκονται, όποιοι και εάν είναι αυτοί».

«Η δικαιοσύνη πρέπει να τα αποκαλύψει όλα και πιστεύω θα το κάνει, είναι προς όφελος του δημόσιου βίου της χώρας, είναι θέμα Δημοκρατίας» σημείωσε και συνέχισε «Δεν έχει ενοχληθεί κανείς περισσότερο από εμένα για την παραβίαση της δικής μου προσωπικής ζωής».

Ωστόσο την ίδια στιγμή, και ενώ ζητά την τιμωρία όλων όσων εμπλέκονται, ο «στόχος #5046c», Κωστής Χατζηδάκης φαίνεται πως βάζει πλάτη για ακόμη μια φορά στον Πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι «θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία ευθύνη, έχουμε μια μακρά επαφή, συνεργασία, έχω μιλήσει με εκείνον και επιμένω σε αυτά τα οποία έχω υποστηρίξει και στη Βουλή».

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV