Αρπάχτηκαν στον Alpha: «Βάλλεσαι Κωνσταντίνε;» – Ο Μπογδάνος τα βάζει με τον γκέι Μέγα Αλέξανδρο στο Netflix (Video)

Σωστή “Σταυροφορία” Μπογδάνου εναντίον της «"woke" κουλτούρας που προωθεί το Netflix» και τον γκέι Μέγα Αλέξανδρο.

image 1

Για την παρουσίαση του Μέγα Αλέξανδρου ως ενός ομοφυλόφυλου μέσα από μια παραγωγή του Netflix, μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» προκαλώντας αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται πως πρεμιέρα έκανε στις 31/01 στην πλατφόρμα του Netlfix το «Μέγας Αλέξανδρος: Η γέννηση ενός Θεού» που φιλοδοξεί μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς και αναπαραστάσεις να αποκαλύψει τη ζωή του Έλληνα στρατηλάτη όπως και την επιθυμία του να κατακτήσει τον κόσμο. Στην αφήγηση του ντοκιμαντέρ, ο Ηφαιστίωνας παρουσιάζεται ως ένας αγαπημένος σύντροφος και ο μεγαλύτερος έρωτας του Αλέξανδρου. Το Netflix χαρακτηριστικά αναφέρει για τη σχέση των δύο αντρών: «Ο Μέγας Αλέξανδρος μεγάλωσε με 2 στενούς φίλους και πως ο Ηφαιστίωνας δεν ήταν στην πραγματικότητα απλώς επιστήθιος φίλος, αλλά ίσως η μεγάλη του αγάπη».

Διαβάστε περισσότερα: Διχάζει το Netflix: Το γκέι φιλί του Μ. Αλέξανδρου με τον Ηφαιστίωνα – Καλά θα πάει αυτό

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος λοιπόν, θέλοντας να πάρει θέση, παράθεσε κάποια…ιστορικά γεγονότα τα οποία είχε μελετήσει όπως ισχυρίζεται, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως αυτή η οπτική του Μέγα Αλέξανδρου είναι εντελώς ανυπόστατη και «δεν υφίσταται» (!) Γιατί τι πιο προσβλητικό από το να παρουσιάσει κανείς τον μέγα στρατηλάτη, ως γκέι;

“Σταυροφορία” Μπογδάνου εναντίον της «”woke” κουλτούρας που προωθεί το Netflix»

«Ο Μαρξίας ο Μπελέος, ήταν φίλος του Αλέξανδρου και του Ηφαιστίωνα, ήταν μέσα στους 8 ας πούμε σωματοφύλακες, οι οποίοι ήταν κολλητοί του Αλέξανδρου, που ήταν μαζί από παιδιά και ήταν ορκισμένοι να τον προστατέψουν, στη μάχη και στη ζωή.

Σε κάποια στιγμή αναφέρει ένα καταπληκτικό περιστατικό, ότι κάποιος Ηγεμόνας από τη Φοινίκη, στέλνει μια επιστολή στον Αλέξανδρο και του λέει ‘’Έχω δύο ωραιότατους και θελκτικότατους νέους, θα ήθελα σε παρακαλώ να σε ρωτήσω, εάν θέλεις να τους αγοράσεις ή να στους στείλω δώρο’’ και γράφει ο Μαρξίας από την Πέλλα πως απάντησε ο Αλέξανδρος ‘’Ω χείριστε των ανθρώπων, πότε έμαθες για εμένα ότι έχω τέτοιες ορέξεις και τολμάς να μου προξενεύεις τέτοια πράγματα; Πήγαινε στον όλεθρο» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτηριστικά.

Μεταξύ των σχολιασμών που έκανε ο Μπογδάνος για το Νetflix και την woke…νεομαρξιστική (!) κουλτούρα που προωθεί, ανέφερε ότι δεν υπάρχει παραγωγή στη διάσημη πλατφόρμα που να μην έχει ως “κακό” στο σενάριο έναν λευκό, στρέιτ άντρα.

Σε εκείνο το σημείο, καθώς στο πάνελ της εκπομπής βρισκόταν και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η δημοσιογράφος έκανε μια πολύ απλή και σωστή ερώτηση στον κύριο Μπογδάνο. Τον ρώτησε: «Βάλλεσαι Κωνσταντίνε;». Αυτό, τίποτα άλλο.

Δείτε όλο το παραλήρημα Μπογδάνου και τις αντιδράσεις:

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος