Χαμός με Μπαλάσκα και Σούρα στον αέρα του Alpha – «Δείτε τι είπε, δεν λέγεται αυτό ζωντανά» (video)

Έντονη διαφωνία με τον Σταύρο Μπαλάσκα είχε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

profile player 960x540 16

Χαμός έγινε στον αέρα της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα» με τον γνωστό ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα να γίνεται έξαλλος με τα λεγόμενα του Σταύρου Μπαλάσκα και να αντιδράει έντονα, προκαλώντας την αποχώρηση του δεύτερου από τη σύνδεση που είχε.

Πιο συγκεκριμένα ο ειδικός αστυνομικός αναλυτικής, αναφερόμενος στο φονικό της Χαλκίδας,  είπε πως η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος διέπραξε το στυγερό έγκλημα, επειδή έπασχε από κατάθλιψη. Τότε ο ψυχίατρος «βγήκε από τα ρούχα του», λέγοντας στον Σταύρο Μπαλάσκα ότι δεν γίνεται να λέει κάτι τέτοιο σοβαρά στον αέρα και ότι αυτό που λέει είναι λάθος, καθώς όποιος έχει κατάθλιψη δεν σκοτώνει.

Πιο αναλυτικά ο Δημήτρης Σιούρας είπε «Είπατε κάτι που είναι λάθος. Δεν υπάρχει κατάθλιψη που σκοτώνεις. Υπάρχει μία παράξενη κατάθλιψη, που σκοτώνεις και αυτοκτονείς αλλά αυτή είναι μία διαφορετική ιστορία. Δεν σκοτώνει ο καταθλιπτικός. Αν περάσουμε το μήνυμα στον ελληνικό λαό ότι ο καταθλιπτικός σκοτώνει, καήκαμε.

Κύριε Μπαλάσκα, κάνετε ένα σενάριο από το μυαλό σας που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα! Σοβαρολογείτε; Να σας κάνω μία ερώτηση; Αν δεν ήμουν εγώ εδώ, θα το είχατε γυρίσει και θα είχατε φτάσει έτσι στο ότι συμφωνείτε; Στην αρχή είπατε τελείως διαφορετικά πράγματα.

Δηλαδή τι θέλετε να πείτε, κύριε Σούρα; Ότι υπήρχε περίπτωση να έλεγα δημόσια πως υπάρχει δικαιολογία για τη δολοφόνο; Καλημέρα… ντρέπομαι, γιατί σας ξέρω και είστε φίλος μου.

Να ξαναβάλετε το βίντεο και να δείτε τι είπε. Δεν λέγεται αυτό ζωντανά! Είναι μία φόνισσα, που έχει προμελετήσει τα πάντα! Τον Μπαλάσκα τον ξέρω χρόνια, δεν τον πρόσβαλα καθόλου»

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…