Newsroom

Newsroom

Ch. League: Στα ημιτελικά η Ρεάλ με σούπερ Ρονάλντο – Παρθενική πρόκριση για Σίτι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με «χατ-τρικ» κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

570d67571dc524a9748b47f2

Οι Ισπανοί υπερκάλυψαν το σε βάρος τους 0-2 στη Γερμανία και συνεχίζουν στη διοργάνωση, με τη νίκη τους με σκορ 3-0.

Ο Πορτογάλος σταρ, μέσα σε 87 δευτερόλεπτα σκόραρε δις, πρώτα στο 15΄ με προβολή από παράλληλη μπαλιά του Καρβαχάλ και στο 17΄ με κεφαλιά, από κόρνερ του Κρόος.

Οι «λύκοι» έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο πέφτοντας στο «τείχος» που λέγεται Νάβας. Στο 66ο λεπτό, η Ρεάλ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος.

Στο 77΄, ο Ρονάλντο με απευθείας φάουλ πέρασε τη μπάλα μέσα από το τείχος γράφοντας το 3-0 και το χατ – τρικ, που τον έφερε στα 93 γκολ (συνολικά) και 16 για φέτος, ένα λιγότερο από το ρεκόρ των περισσότερων σε μια περίοδο που κατέχει ο ίδιος από το 2014.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για ρώτη φορά στην ιστορία της.

Η αγγλική ομάδα εκμεταλλεύτηκε το 2-2 στο Παρίσι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, στον πρώτο αγώνα, νίκησε τους Γάλλους 1-0 στο «Έτιχαντ» και άφησε εκτός διοργάνωσης το φαβορί της σειράς.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Ντε Μπράιν στο 76΄. Στο 29ο λεπτό ο Αγουέρο κέρδισε πέναλτι από τον Τραπ, το εκτέλεσε ο ίδιος και αστόχησε.