Newsroom

Newsroom

Βρέθηκε μετά από έρευνες της αστυνομίας η Sinead O' Connor

Οι αστυνομικές αρχές τονίζουν πως η Sinead O'Connor εντοπίστηκε σε προάστιο του Σικάγο και είναι ασφαλής. Η Ιρλανδή τραγουδίστρια αγνοείτο από τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν και έφυγε για μία βόλτα με το ποδήλατό της.

573a283b1dc52445358b495e

Η Ο’ Κόνορ εξαφανίστηκε, ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό της στην περιοχή Γουιλμέτ στο Σικάγο, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πού εντοπίστηκε και κάτω από ποιες συνθήκες, ενώ οι αστυνομικές αρχές εξέφραζαν έντονες ανησυχίες για τη ζωή της, επισημαίνοντας πως έχει αυτοκτονικές τάσεις.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ΤΜΖ, που αποκάλυψε πρώτος το θάνατο του Prince, άγνωστος κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι η Ιρλανδή τραγουδίστρια δεν επέστρεψε από τη βόλτα με το ποδήλατο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό της.

Τον περασμένο Νοέμβριο η τραγουδίστρια είχε δεχθεί ιατρική βοήθεια έπειτα από μήνυμα που είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Facebook δηλώνοντας στην οικογένειά της ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Πήρα υπερβολική δόση, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσεις το σεβασμό», είχε γράψει ανακοινώνοντας ότι είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τη ζωή της, έπειτα από τη ρήξη των σχέσεών της με συγγενικά πρόσωπα, εκ των οποίων και τα παιδιά της.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…