Newsroom

Newsroom

Βουλή: Ποιοι εμπλεκόμενοι θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους για το σκάνδαλο Novartis

Οκτώ από τους δέκα αναφερόμενους στη δικογραφία του Novartis - Gate έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να παραστούν στην συζήτηση του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής την Παρασκευή.

5a9cf6a81dc52456598b4618 2

Με τη ρητορική περί κυβερνητικής σκευωρίας εναντίον τους, οκτώ από τους δέκα εμπλεκόμενους στο πολύκροτο σκάνδαλο αναμένεται να δώσουν το «παρών» και να πάρουν το λόγο κατά τη συζήτηση του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής πριν την ψηφοφορία που θα επιστρέψει το φάκελο της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη.

Κατά τις πληροφορίες, πρόκειται για τους Βενιζέλο, Κουτρουμάνη, Λοβέρδο, Στουρνάρα, Γεωργιάδη και Λοβέρδο, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια, ενώ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναμένεται να αποστείλει υπόμνημα. Το απόγευμα της Τρίτης γνωστοποιήθηκε ότι και ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει την Παρασκευή. Ως εκ τούτου, μένει να έχει διευκρινιστεί η στάση των Πικραμένου και Σαλμά.

Διαβάστε επίσης – Novartis: Προς νέα αποχώρηση η ΝΔ εν μέσω εκκωφαντικών αντιφάσεων

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά