Newsroom

Newsroom

Blue Horizon: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη

Η σορός του 36χρονου μεταφέρθηκε με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο - Αποσύρεται το Blue Horizon από τα δρομολόγια προς Κρήτη

EK - Blue Horizon

Το τελευταίο «αντίο» στον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, που έχασε με φρικτό τρόπο τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν και τον έριξαν στη θάλασσα, θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι του. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11 το πρωί. Η κηδεία θα τελεστεί με έξοδα του δήμου.

Η σορός του 36χρονου μεταφέρθηκε με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο.

Σημειωτέον ότι η πλοιοκτήτρια εταιρεία Attica Group αποφάσισε να αποσύρει το πλοίο Blue Horizon από τα δρομολόγια για Κρήτη, εξαιτίας του τραγικού περιστατικού.

Την ίδια στιγμή, με εντολή του αρμόδιου υπουργού Μίλτου Βαρβιτσιώτη παραπέμπονται σε άμεσο πειθαρχικό έλεγχο τέσσερα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τους οποίους προκύπτουν ευθύνες για το συμβάν. Παράλληλα «ξηλώθηκε» ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά καθώς και ο Διοικητής του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Ακόμη, δόθηκε εντολή για την άμεση επιστροφή αποσπασμένων στελεχών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. από Υπηρεσίες του Υ.ΝΑ.Ν.Π. στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, προς ενίσχυση της επιτήρησης και αστυνόμευσης του μεγαλύτερου Λιμανιού της χώρας.

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..