Newsroom

Newsroom

Blue Horizon: Προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο οι τέσσερις κατηγορούμενοι

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη

ναυτικοι

Προθεσμία για να απολογηθούν το προσεχές Σάββατο (9/9) ζήτησαν και έλαβαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon στους οποίους νωρίτερα ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα.

Οι τέσσερις συλληφθέντες που βρίσκονταν στα δικαστήρια Πειραιά, είναι αντιμέτωποι με βαριές αδικήματα, καθώς οι ποινικές διώξεις τους αφορούν σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, συνεργεία σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που συνιστά κακούργημα.

Διαβάστε επίσης: Ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους 4 συλληφθέντες για την δολοφονία του Αντώνη

Η Attica Group «καρφώνει» τον καπετάνιο

Αδειάζει τον καπετάνιο με non paper η Attica Group, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Blue Horizon, για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Πηγές της εταιρείας αναφέρουν ότι υπάρχουν μεγάλες ευθύνες από την μεριά του πλοίαρχου, ο οποίος ενήργησε εκτός πρωτοκόλλων, όπως υποστηρίζουν.

 

Παράλληλα, τονίζεται ότι οι κανόνες ασφαλείας δεν ακολουθήθηκαν σε καμία περίπτωση, με αποτέλεσμα να γίνουν παράνομες ενέργειες με βάση την κείμενη νομοθεσία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το θύμα είχε κανονικά το εισιτήριό του, ενώ σημειώνεται ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέλη του πληρώματος τα οποία είχαν οπτική επαφή με συμβάν, θα έπρεπε να παρέμβουν για να βοηθήσουν το θύμα.

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..